MBASTUDIES

Fjernundervisning Daglig ledelse i Hongkong - Daglig ledelse -uddannelser i Hongkong Daglig ledelse

Optjening en Master of Business Administration (MBA) opnås ved at opfylde kravene til en kandidatuddannelse på en business school. Mange skoler tilbyder fuld tid, deltid, eller online muligheder for at tjene din uddannelse i virksomhedsledelse.

Generel ledelse omfatter de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at tage på lederstillinger i en række organisationer, fra små virksomheder til store virksomheder. Forhandling, ledelse, regnskab og organisationsudvikling er nogle af de specifikke kompetencer forstået for generel ledelse.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Hong Kong er en af ​​de to særlige administrative områder af People 's Kina, den anden er Macau.

Fjernundervisning MBA i Hongkong - Tag din Fjernundervisning MBA i Hongkong. Alle Fjernundervisning MBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Daglig ledelse, Hongkong, Fjernundervisning Filter

MBA i generel ledelse

Upper Iowa University
MBA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

MBA er en fremadstormende læseplan, der giver studerende et perspektiv i ledelse, integration af funktionel afdeling, etisk ledelse og risikovurdering. Programmet giver elever ...

Læs mere