close

Filtre

Se resultater

Corporate Social Responsibility - CSR Rheinbach - Corporate Social Responsibility - CSR-uddannelser i Rheinbach Corporate Social Responsibility - CSR, Rheinbach

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.MBA i Corporate Social Responsibility er tendensen i disse dage så mange virksomheder er ved at indføre CSR-afd… Læs mere

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

MBA i Corporate Social Responsibility er tendensen i disse dage så mange virksomheder er ved at indføre CSR-afdelingen. Dette kursus fokuserer på at forbedre de faglige roller ledere, der er ansvarlige for bæredygtighed roller en corporate. Dette kursus er i efterspørgslen i disse dage med stigende jobmuligheder i CSR.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Beliggende i staten Nordrhein-Westfalen i Tyskland Rheinbach by. Det har en befolkning på mere end 27, 000 indbyggere. Rheinbach er hjemsted for University of Applied Sciences Bonn-Rhein-Sieg.

Corporate Social Responsibility - CSR Rheinbach - Tag din MBA i Rheinbach. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach, Tyskland

AQAS-akkrediterede kandidatuddannelse tilbyder et unikt leder- og ledelsesprogram til at forberede de studerende til en karriere i en NGO.

AQAS-akkrediterede kandidatuddannelse tilbyder et unikt leder- og ledelsesprogram til at forberede de studerende til en karriere i en NGO. -
MBA
Fuldtid
Deltid
18 - 30 måneder
Engelsk
Okt 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her