$close

Filtre

Se resultater

Deltid Corporate Social Responsibility - CSR i Tyskland - Corporate Social Responsibility - CSR -uddannelser i Tyskland Corporate Social Responsibility - CSR

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.Virksomhederne søger nu ind på ledere, der kan producere fremragende resultater, men uden udsigt ansvar i det økonomiske og sociale miljø som helhed. En MBA i Corporat… Læs mere

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Virksomhederne søger nu ind på ledere, der kan producere fremragende resultater, men uden udsigt ansvar i det økonomiske og sociale miljø som helhed. En MBA i Corporate Responsibility fokuserer på forretningsetik og samfundsmæssige synspunkter om forretningsmetoder og finansiering. Eleverne lærer at have et langsigtet perspektiv på forretningsforbindelser og innovationer, der kan have positive bidrag til den globale økonomi.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Deltid MBA i Tyskland - Tag din Deltid MBA i Tyskland. Alle Deltid MBA program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Tyskland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach, Tyskland

AQAS-akkrediterede kandidatuddannelse tilbyder et unikt leder- og ledelsesprogram til at forberede de studerende til en karriere i en NGO.

AQAS-akkrediterede kandidatuddannelse tilbyder et unikt leder- og ledelsesprogram til at forberede de studerende til en karriere i en NGO. -
MBA
Fuldtid
Deltid
18 - 30 måneder
Engelsk
Okt 2022
på universitet