close

Filtre

Se resultater

Corporate Social Responsibility - CSR i Tyskland - Tag din Corporate Social Responsibility - CSR uddannelse i Tyskland

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.Virksomhederne søger nu ind på ledere, der kan producere fremragende resultater, men uden udsigt ansvar i det økonomiske og sociale miljø som helhed. En MBA i Corporat… Læs mere

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Virksomhederne søger nu ind på ledere, der kan producere fremragende resultater, men uden udsigt ansvar i det økonomiske og sociale miljø som helhed. En MBA i Corporate Responsibility fokuserer på forretningsetik og samfundsmæssige synspunkter om forretningsmetoder og finansiering. Eleverne lærer at have et langsigtet perspektiv på forretningsforbindelser og innovationer, der kan have positive bidrag til den globale økonomi.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Corporate Social Responsibility - CSR i Tyskland. Tag din Corporate Social Responsibility - CSR i Tyskland. Få alle Corporate Social Responsibility - CSR program info, spare tid og kontakte skolen i Tyskland her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach, Tyskland

AQAS-akkrediterede kandidatuddannelse tilbyder et unikt leder- og ledelsesprogram til at forberede de studerende til en karriere i en NGO.

AQAS-akkrediterede kandidatuddannelse tilbyder et unikt leder- og ledelsesprogram til at forberede de studerende til en karriere i en NGO. -
MBA
Fuldtid
Deltid
18 - 30 måneder
Engelsk
Okt 2021
på universitet
 
Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
Berlin, Tyskland

Dobbelt Degree Program: MA i Responsible Management kombineret med MBA

Dobbelt Degree Program: MA i Responsible Management kombineret med MBA -
MA Deltids-MBA
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her