MBASTUDIES

MBA Rio de Janeiro, Kig efter MBA-programmer i Rio de Janeiro.

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Brasilien tilbyder en videregående uddannelse, der er delvist finansieret de studerende, der ønsker at forfølge en videregående uddannelse. De skal være i alderen mellem 18 og 35 år. Dette videregående uddannelsessystem giver eleverne til at lære praktiske færdigheder, der sætter dem til at møde det 21. århundredes udfordringer.

Denne by har mange faciliteter til at give uddannelse på alle niveauer. Nogle af de bemærkelsesværdige universiteter og højere læreanstalter i denne by er Rio de Janeiro State University og Federal University of Rio de Janeiro.

MBA Rio de Janeiro. Tag din MBA i Rio de Janeiro. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Rio de Janeiro her!

resultater fundet Filter

Master I Forretningsstyring

Brazilian School of Public and Business Administration
MBA
<
Deltid
<
22 måneder
03 Jul 2021
Portuguese (Brazil)
på universitet

Master of Business Management (MEX) er et højt kvalificeret program for kandidater på topniveau fra landet eller i udlandet, der arbejder eller har til hensigt at arbejde inde ...

Læs mere

Fuldtid MBA

COPPEAD Graduate School of Business
MBA
<
Fuldtid
<
18&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
på universitet

COPPEAD er en af de bedste handelsskoler i verden og tilbyder den eneste MBA i fuld tid i Brasilien, der følger internationale kvalitetsstandarder inden for uddannelse af virk ...

Læs mere