close

Filtre

Se resultater

MBA Al Jasra, Kig efter MBA-programmer i Al Jasra.

Optjening en Master of Business Administration (MBA) opnås ved at opfylde kravene til en kandidatuddannelse på en business school. Mange skoler tilbyder fuld tid, deltid, eller online muligheder for at tjene din uddannelse i virksomhedsledelse.Bahrain, officielt Kongeriget Bahrain er en lille ø land beliggende nær den vestlige kyster i den Persiske Golf. Det er en øgruppe, med den største… Læs mere

Optjening en Master of Business Administration (MBA) opnås ved at opfylde kravene til en kandidatuddannelse på en business school. Mange skoler tilbyder fuld tid, deltid, eller online muligheder for at tjene din uddannelse i virksomhedsledelse.

Bahrain, officielt Kongeriget Bahrain er en lille ø land beliggende nær den vestlige kyster i den Persiske Golf. Det er en øgruppe, med den største ø bliver Bahrain Island ved 55 km lang med 18 km bred.

MBA Al Jasra. Tag din MBA i Al Jasra. Få alle MBA-program oplysninger, spare tid og kontakte skolen i Al Jasra her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Vatel Hotel Schools Bahrein
Al Jasra, Bahrain

Når de har tilegnet sig det grundlæggende inden for hotelledelse og professionel kultur, kan de studerende fokusere på analytiske metoder og beslutningstagning som ledere.

Når de har tilegnet sig det grundlæggende inden for hotelledelse og professionel kultur, kan de studerende fokusere på analytiske metoder og beslutningstagning som ledere. -
MBA
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her