MBASTUDIES

Deltid Bæredygtighedsstudier San Francisco - Bæredygtighedsstudier -uddannelser i San Francisco Bæredygtighedsstudier , San Francisco

Master of Business Administration (MBA) er postgraduate uddannelser inden for ledelse, i deres egen liga. Den MBA er den traditionelle akademiske tilbud til lederuddannelse. Universiteterne besvare spørgsmål fra erhvervslivet for en præcis og dyb kvalifikation til fremtiden og moderne ledere er baseret på en standardiseret titel. Det er ofte forkortet som MBA eller MBA og i opposition til Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) det uden tvivl peger på et program udelukkende.

Per definition bæredygtighed er en proces, der kan karakteriseres ved en bestemt socio-økologiske ideal. Med andre ord, er bæredygtighed ofte knyttet til de miljømæssige mål om at sikre, at ressourcerne anvendes på en kostbar og effektiv måde at minimere både spild og skader.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

San Francisco er førende finansielle og kulturelle centrum i Californien. Sammen med andre moderne emne den højere læreanstalt i byen er kendt for grader i sundhed og biomedicinske videnskaber.

Deltid Bæredygtighedsstudier San Francisco - Tag din Bæredygtighedsstudier i San Francisco. Få alle Bæredygtighedsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Bæredygtighedsstudier, San Francisco Filter

Mba i bæredygtig forvaltning, san francisco hybrid

Presidio Graduate School
MBA
Sep 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Morgendagens virksomhedsledere skal forstå de mange komplekse og indbyrdes afhængige spørgsmål, som definerer bæredygtighed, fra klimaforandringer og ren teknologi til interes ...

Læs mere

Dual mba / mpa i bæredygtig forvaltning, san francisco hybrid

Presidio Graduate School
MBA
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Presidio Graduate School tilbyder fuld tid studerende mulighed for at tjene to master grader om tre år gennem MBA / MPA Dual Degree i Sustainable Management. Studerende gennem ...

Læs mere