MBASTUDIES

Deltid Bæredygtighedsstudier Madrid - Bæredygtighedsstudier -uddannelser i Madrid Bæredygtighedsstudier , Madrid

Den MBA (Master of Business Administration) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. De MBA-grad menes at være en af ​​de mest prestigefyldte og eftertragtede grader i verden.

Der er interesseret i at forfølge en videregående uddannelse i bæredygtighed vil lære om relevante emner, herunder videnskab og politik klimaændringer, udvikling, fattigdom og sociale ansvar større virksomheder. De fleste programmer er mindst to års varighed.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Madrid by er hovedstaden i Spanien. Det er et storbyområde med over 3 millioner indbyggere. Det har en arena kaldet Las Ventas, der vært for den årlige tyrefægtning begivenhed. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Deltid Bæredygtighedsstudier Madrid - Tag din Bæredygtighedsstudier i Madrid. Få alle Bæredygtighedsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Bæredygtighedsstudier, Madrid Filter

Master i Business Administration og Management (MBA) - Bæredygtighed, innovation og iværksætteri

CMI Business School
MBA
Okt 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;10 måneder
Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Vores ansvarlige MBA-program er et unikt, virkelig transformativt og innovativt program for ekspertise til fuldt ud at udvikle dine talenter og evner til bevidst ledelse af vi ...

Læs mere