close

Filtre

Se resultater

MBA i Aserbajdsjan. Kig efter MBA-programmer i Aserbajdsjan

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab.Aserbajdsjan er placeret på den asiatiske kontinent i den østlige del af Transkaukasien. Det officielle navn Aserbajdsjan er Republikken Aserbajds… Læs mere

En Master of Business Administration (MBA) er en professionel grad givet til dem, der studerer business management på en business school. Forskellige former for analyse og strategi er dækket, herunder drift, markedsføring, finansiering og regnskab.

Aserbajdsjan er placeret på den asiatiske kontinent i den østlige del af Transkaukasien. Det officielle navn Aserbajdsjan er Republikken Aserbajdsjan.

MBA i Aserbajdsjan. Tag din MBA i Aserbajdsjan. Få alle MBA info, spare tid og kontakte skolen i Aserbajdsjan her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Khazar University
Baku, Aserbajdsjan

MBA-programmet udvikler generelle ledelsesevner og giver avanceret viden og færdigheder inden for forskellige forretningsområder afhængigt af koncentrationer.

MBA-programmet udvikler generelle ledelsesevner og giver avanceret viden og færdigheder inden for forskellige forretningsområder afhængigt af koncentrationer. -
MBA
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
Azerbaijan State University of Economics
Baku, Aserbajdsjan

Diplom Finans kurser

Diplom Finans kurser -
Deltids-MBA
Deltid
2 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her