MBASTUDIES

Deltid Anvendt finans Mellemamerika og Caribien - Anvendt finans -programmer Anvendt finans Mellemamerika og Caribien

Studerende ofte spekulerer på, om deres beslutning om at træde ud af virksomhedernes verden og slå ind på en dyr MBA var klog. Indtil for nylig var den sværeste del af en MBA blive accepteret af en top business school. Under en MBA var svarende til mellem to og et halvt og fire år ekstra bedømmelse oplevelse. Det er i tider som disse, at du indser den sande værdi af en MBA.

Anvendt finansiering er en afgørende emne for virksomheder af alle typer og størrelser. Ved at studere anvendt finansiering, kan en studerende søge beskæftigelse i banksektoren, erhvervslivet eller handel. Mange af de fag, der undervises kan studeres yderligere til international brug.

Mellemamerika er den region i Nordamerika beliggende mellem den sydlige grænse i Mexico og den nordvestlige grænse Colombia i Sydamerika. Den består af Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica og Panama.

Deltid Anvendt finans Mellemamerika og Caribien - Tag din Anvendt finans Mellemamerika og Caribien. Få alle Deltid Anvendt finans program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Anvendt finans, Mellemamerika og Caribien Filter

Master i Erhvervsadministration - Finansiering

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
MBA
Aug 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Spansk
på universitet

Programmet giver de studerende de teoretiske og praktiske begreber inden for forretningsstyring og administration med en stærk vægt på finansiering, baseret på casestudier og ...

Læs mere