74 MBA Programmer i Afrika for 2024

MBA Programmer i Afrika for 2024Filter
    • Cape Town, Sydafrika

    Fuldtid

    1 År

    Blandet, På campus

    Engelsk

    Studér i Cape Town, Sydafrikas smukkeste by, på en globalt rangeret handelsskole med et ry i verdensklasse. Hos University of Cape Town Graduate School of Business (UCT GSB) brænder vi for læring og er dedikerede til social lydhørhed og til at løse de vigtigste udviklingsmæssige udfordringer, som dette land og andre nye markeder står over for. Forbedre din faglige viden og bliv fremtidens virksomhedsleder ved at forstå og identificere kreative løsninger på kritiske udfordringer i komplekse miljøer. Få et unikt perspektiv og ekspertise til at drive positive samfundsændringer i Sydafrika og videre.

    • Stellenbosch, Sydafrika

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Our internationally accredited MBA offers you - whether you are a leader, manager, specialist, or entrepreneur - a transformative learning experience aimed at turning you into an exceptional decision-maker, strategic thinker, effective communicator, and steward of society. The MBA is still the most widely recognised business management degree in the world.

    • Curepipe, Mauritius

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    MBA i Hospitality Management-programmet giver de studerende mulighed for at forfølge en karriere inden for dette område. Vores program fokuserer på at tilegne sig den grundlæggende essentielle viden samt praktiske færdigheder af de studerende, da det ville hjælpe dem med at dukke op som iværksættere eller marketingledere i denne hurtigt voksende gæstfrihedsindustri.

    • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
    • Oman Online, Oman
    • + 6 more

    Fuldtid

    14 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Master of Business Administration (MBA) i arbejdsmiljø og sikkerhed-programmet tilbyder en omfattende læseplan, der forbereder eleverne til at blive effektive ledere på området. Uddannelsen består af kernemoduler og specialiseringsmoduler, der dækker en bred vifte af emner, der er relevante for arbejdsmiljøledelse.

    • Arusha, Tanzania
    • Lusaka, Zambia

    Deltid

    2 år

    Blandet

    Engelsk

    Transport og infrastruktur er blevet identificeret som vigtige forudsætninger for at styrke den sociale og økonomiske udvikling. ESAMI er opmærksom på, at uden en kritisk masse af uddannet personale i transportsektoren vil dets operationelle ydeevne forblive dårlig, derfor introduktionen af MBA-TELM.

    • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
    • Lagos, Nigeria
    • + 15 more

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Studer online, deltid eller fjernundervisning fra UAE (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Saudi Arabien (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Sydafrika (Cape Town, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , Indien osv. Det ene år MBA (Master of Business Administration) i Healthcare Management er et omfattende program designet til sundhedspersonale, der ser frem til en god karriere i sundhedsindustrien. Efter afslutningen af programmet tildeles de studerende et ph.d.-niveau i sundhedsadministration fra Cambridge International Qualifications, UK og en MBA i Healthcare Management fra Universidad Catolica de Murcia, UCAM. De studerende, der tilmelder sig MBA i Healthcare Management, gennemfører kernemodulerne inden for International Human Resources, Strategic Change Management, Strategic Management og Leadership and Operations Management og specialiserede moduler i Healthcare Management og Leadership and Healthcare Operations Management i del 1, mens de er i anden del. de studerende gennemfører modulet om socioøkonomisk - juridisk miljø og sammen med speciale.

    • Cairo, Ægypten
    • Skanderborg, Danmark
    • + 2 more

    Deltid

    1 År

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Målet med kandidatuddannelsen er at forberede de studerende til en karriere inden for ledelse og lederskab i både den offentlige og private sektor. De studerende erhverver et omfattende fundament af grundlæggende viden og færdigheder inden for ledelse og anvender med succes avancerede værktøjer og teknikker til intelligent beslutningstagning i en række forskellige organisatoriske sammenhænge.

    • Washington, USA
    • Gambia Online, Gambia

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Et fælles initiativ med IOSD (den internationale organisation for bæredygtig udvikling), denne specialiserede og overkommelige MBA er et coachet Oxford-stil program, der sætter linjen med hensyn til kerne viden, tematisk omfang og dybde samt global anvendelighed.

    • Johannesburg, Sydafrika

    Fuldtid

    21 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Formålet med Johannesburg Business School (JBS) er klart: Vi ønsker at udstyre folk til at vokse små og mellemstore virksomheder og dermed skabe job og udvide vores økonomi.

    • Online

    Fuldtid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Deltag i vores 1-årige MBA-program for at forbedre din evne til at anvende viden inden for global forretningsstrategi, risiko, omdømme og virksomhedsdiplomati. Når du er færdiguddannet, bliver det en realitet at drive forretning i nye vækstøkonomier i dine nuværende og fremtidige roller, og du vil blive kvalificeret til at konkurrere internationalt om lederstillinger.

    • Nairobi, Kenya

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Dette er et toårigt program, der sigter mod at forberede de studerende til en karriere inden for erhvervslivet og beslægtede områder. Studerende er forsynet med en bredbaseret forretningsstyringsuddannelse, der tager højde for de ledelsesevner, der er nødvendige for at udføre som professionel i det dynamiske globale forretningsmiljø. Det integrerer tro og kristne værdier, hvilket gør det muligt for studerende at lære vigtige færdigheder, som effektive ledere og organisatoriske ledere har brug for for at få succes på dagens globale markedsplads. Det integrerer postgraduate-studiet af kristen liberal kunst og faglig uddannelse.

    • Kigali, Rwanda

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Med dette kursus kan du være i sync med de nyeste teknologier, der anvendes i forvaltningen sektoren for forskellige former for transaktioner. Forstå og indsuge alle former for budgettering og forvaltning, Opgrader dine færdigheder og arbejde i et simuleret bank miljø at få en fornemmelse af de praktiske aspekter af industrien, skal man forstå og tilpasse sig de konstante forandringer, der sker i den internationale og nationale miljø.

    • Oxford, Det Forenede Kongerige
    • Hong Kong, Hongkong
    • + 5 more

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Master of Business Administration er en globalt anerkendt ph.d.-niveau for ambitiøse og motiverede kandidater.

    • Liège, Belgien
    • Casablanca, Marokko
    • + 1 more

    Deltid

    18 Måneder

    På campus

    French

    Den internationale MBA fra HEC Liège og ESCA er en executive deltids MBA (60 point), der tilbydes på fransk og designet til erfarne ledere i Casablanca. Fordelt over 18 måneder er dette omfattende træningsprogram et rigtigt professionelt springbræt.

    • Texas City, USA
    • Lusaka, Zambia

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    MBA-programmet på TAU inkorporerer forskellige ledelseskompetencer til de studerende på en mere interaktiv måde. Programmet vil udstyre de studerende til at møde erhvervsmiljøet med stor selvtillid og vil også tænde de underliggende færdigheder hos de studerende til at møde de globale forretningsmæssige udfordringer.