MBASTUDIES

Administrative studier Pittsfield - Administrative studier-uddannelser i Pittsfield Administrative studier, Pittsfield

MBA står for Master i Business Administration og består af et program for læseplan, der giver et fundament i de centrale begreber i erhvervslivet, herunder ledelse, finans, økonomi, salg, marketing, human resource management og supply chain management.

En administration program giver de studerende en grundig forståelse af, hvordan virksomheder arbejder sammen. Derudover kan de studerende få mange af de nødvendige færdigheder i et tempofyldt erhvervsklima, såsom god kommunikation og ledelse, og hvordan man kan træffe fornuftige beslutninger.

 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Pittsfield ligger Massachusetts, USA. Colonial teater, Berkshire Museum og Pontoosuc Lake Country Club er de store attraktioner for hjemmehørende studerende. Næsten alle moderne videregående uddannelser faciliteter er til rådighed i byen.

Administrative studier Pittsfield - Tag din MBA i Pittsfield. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrative studier, Pittsfield Filter

Full-time MBA

Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst
MBA
<
Fuldtid
på universitet

Den Isenberg MBA klasse består af lyse og motiverede studerende fra forskellige baggrunde og faglige erfaringer.

Læs mere