MBASTUDIES

Administrationsstudier Westborough - Administrationsstudier-uddannelser i Westborough Administrationsstudier, Westborough

MBA er langt og væk den mest succesfulde grad af det 20. århundrede. Kig på de amerikanske statistikker. Den første grad blev ikke givet ud, indtil 1900-tallet. Ved udgangen af ​​det 20. århundrede havde en markedsandel på 27% af alle graduate grader givet ud.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Westborough er en by beliggende i staten Massachusetts med en befolkning på mere end 18.000 indbyggere. Det er kendt for sit store antal af vandområder og med en række skoler, og det har været rangeret blandt de bedste steder at bo.

Administrationsstudier Westborough - Tag din MBA i Westborough. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Westborough Filter

Full-time MBA

Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst
MBA
<
Fuldtid
på universitet

Den Isenberg MBA klasse består af lyse og motiverede studerende fra forskellige baggrunde og faglige erfaringer.

Læs mere