MBASTUDIES

Administrationsstudier Pittsfield - Administrationsstudier-uddannelser i Pittsfield Administrationsstudier, Pittsfield

MBA står for Master i Business Administration og består af et program for læseplan, der giver et fundament i de centrale begreber i erhvervslivet, herunder ledelse, finans, økonomi, salg, marketing, human resource management og supply chain management.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Pittsfield ligger Massachusetts, USA. Colonial teater, Berkshire Museum og Pontoosuc Lake Country Club er de store attraktioner for hjemmehørende studerende. Næsten alle moderne videregående uddannelser faciliteter er til rådighed i byen.

Administrationsstudier Pittsfield - Tag din MBA i Pittsfield. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Pittsfield Filter

Full-time MBA

Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst
MBA
<
Fuldtid
på universitet

Den Isenberg MBA klasse består af lyse og motiverede studerende fra forskellige baggrunde og faglige erfaringer.

Læs mere