MBASTUDIES

Administrationsstudier Austin - Administrationsstudier-uddannelser i Austin Administrationsstudier, Austin

Da strømmen til en MBA og dørene den åbner, netværket det giver, og problemløsning færdigheder, det lærer, behøver business studerende til at være mere engageret i deres uddannelse og til at gøre en bevidst indsats for at forstå, hvad de ønsker at komme ud af deres MBA-grad.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

The University of Texas-Austin har det højeste antal studerende indskrevet i Austin. Andre populære institutioner er St. Edwards Universitet, Concordia University of Texas og Houston-Tillotson University.

Administrationsstudier Austin - Tag din MBA i Austin. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Austin Filter

Master of Business Administration (MBA): Fremhæv Human Resource Management

National American University
MBA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

En koncentration i Human Resources Management forbereder dig til en vigtig rolle i enhver organisation! Disse koncentrationsforløb er vigtige forretningsklasser med fokus på t ...

Læs mere