MBASTUDIES

Administrationsstudier Amiens - Administrationsstudier-uddannelser i Amiens Administrationsstudier, Amiens

En Master of Business Administration, er kendt som en MBA, er en kandidatgrad tildeles dem, der fuldføre et program med fokus på business management. Finansiering, regnskab, menneskelige ressourcer, og andre business-relaterede emner er fokuseret på.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Som city-kommune i det nordlige Frankrig, har Amiens en befolkning på over 100.000 mennesker. Byen er hjemsted for University of Picardy og flere andre gymnasier og højere læreanstalter.

Administrationsstudier Amiens - Tag din MBA i Amiens. Få alle MBA-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Administrationsstudier, Amiens Filter

MBA i international handel og logistik

ESC Amiens School of Management
MBA
<
Fuldtid
Engelsk
Fransk
på universitet

Den internationale indkøb og logistikstyring MBA er et kursus i grunduddannelse eller arbejde-studietræning for fagfolk eller studerende, der leder efter et specialiseret og o ...

Læs mere