MBA

Master of Business Administration (MBA) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. Den MBA-grad anses for at være en af ​​de mest prestigefyldte dem i verden. Studerende på MBA-programmer studere teori og anvendelsen af ​​business og management principper. Denne type undersøgelse udstyrer de studerende med viden, der kan anvendes til en række virkelige verden business situationer.

En MBA kan tilføje en ekstra konkurrencefordel for enhver professionel genoptage - uanset om du kommer direkte fra en bachelor-grad eller en arbejdsgruppe professionel. Gælder for en række forretningsområder som Marketing , Regnskab , International Business Management , Human Resources Management , Finance , Marketing og mange flere, vil en MBA fordel for professionelle fotografer, der søger ansættelse i det offentlige, non-profit og den private sektor, eller endda virksomhedsejerskab .

De mange forskellige MBA kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære MBAs.

Nyligt tilføjede MBA'er

Heriot Watt Unviersity Dubai

Masters of Business Administration (MBA)

Oktober 19, 2018
Studer for din MBA i Dubai, forretningshub i Mellemøsten, og graduate fra et respekteret og verdensberømt britisk universitet.

Toulouse Business School

Aerospace MBA

Oktober 16, 2018
Aerospace MBA leverer en verdensklasse uddannelse effektivt og bekvemt for erfarne ledere søger at udvikle deres internationale management kompetencer og ledelse inden for rumfart.

Long Island University

Master i Business Administration - LIU Post

Oktober 15, 2018
En Master of Business Administration (MBA) åbner døre for karrieremuligheder langt ud over den finansielle sektor. Faktisk er informationsteknologi, energi, lægemidler og sundhedspleje blandt industrier, der oplevede tocifret vækst i MBA-ansættelse sidste år, og beskæftigelsesudsigterne for MBA-kandidater er ope i hele verden, ifølge 2014 GMAC Corpora… [+]te Recruiters Survey. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en MBA?