MBA

Master of Business Administration (MBA) er en postgraduat grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af virksomheden. Den MBA-grad anses for at være en af ​​de mest prestigefyldte dem i verden. Studerende på MBA-programmer studere teori og anvendelsen af ​​business og management principper. Denne type undersøgelse udstyrer de studerende med viden, der kan anvendes til en række virkelige verden business situationer.

En MBA kan tilføje en ekstra konkurrencefordel for enhver professionel genoptage - uanset om du kommer direkte fra en bachelor-grad eller en arbejdsgruppe professionel. Gælder for en række forretningsområder som Marketing , Regnskab , International Business Management , Human Resources Management , Finance , Marketing og mange flere, vil en MBA fordel for professionelle fotografer, der søger ansættelse i det offentlige, non-profit og den private sektor, eller endda virksomhedsejerskab .

De mange forskellige MBA kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære MBAs.

Nyligt tilføjede MBA'er

Panyapiwat Intstitute of Management

Master Of Business Administration I International Business

April 19, 2018
Stigende af asiatiske økonomier kræver en ny generation af asiatiske virksomhedsledere, der har en global vision om at integrere ressourcer og skabe værdier for kunder over hele verden.

Concordia University Chicago

MBA I Sports Management Specialisering

April 18, 2018
Har du en passion for sport? Drej den passion i en spændende karriere med en MBA i sportsledelse fra Concordia University Chicago ! Sportsbranchen i både USA og globalt er stor forretning. Med sportsbranchen vokser ofte hurtigere end landets nationale BNP, er behovet for at køre klubber og foreninger som organiserede virksomheder blevet af… [+]gørende. [-]

Lingnan University College

Lingnan International MBA

April 18, 2018
Lingnan MBA-programmet er blandt de ti bedste programmer nationalt og har en uudholdelig ledende stilling i det sydlige Kina. Lingnan har opnået Triple Crown-akkrediteringer fra AACSB, EQUIS og AMBA, hvilket er en eksklusiv kvalitetsindikator, der afspejler kvaliteten af ​​vores program. Vi er stolte af at være en del af de øverste 1% af alle handel… [+]sskoler globalt. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en MBA?