• Oversigt

Med den hurtige stigning i Kinas økonomi og stigningen i kinesiske udadvendte investeringer er efterspørgslen efter det internationale erhvervsliv til at forstå kinesisk forretningskultur og praksis vokset eksponentielt.

Peking University HSBC Business School ( PHBS ) MBA-programmet tilbyder skræddersyede kurser designet og leveret af fakultetet, der er specifikt kvalificeret til at undervise i MBA-programmer med et kinesisk fokus.

Akkrediteret af EFMD for EPAS og AACSB , har PHBS hurtigt vokset i omdømme og som et center for international ekspertise inden for erhvervsuddannelse.

Udover læseplanstudiet vil eleverne også have mulighed for at udvikle forretningsnetværk med ledende fagfolk i Kina, akademikere, virksomhedsledere og iværksættere.

Programmet er designet til britiske / EU-borgere.

  • Curriculum

PHBS -UK MBA-programmet er engelsklæret og deltid MBA med weekendklasser. Programmet består af at tage 16 kurser inden for 16 måneder, to måneders feltstudie og projektforskning, der fører til kandidatafhandlingen efter 6 måneder. Programmets fakultet består af PHBS senior professorer og besøgende forskere fra britiske akademikere og erhvervslivet praktiserende.

Kurser omfatter ledelsesøkonomi, erhvervsstatistik, Kina og verdensøkonomi, regnskabsføring, organisatorisk adfærd, forretningskommunikation, human resource management, iværksætteri, fintech: blockchain og dets applikationer mv.

  • Programmål

Programmer giver topkvalitetsledelseuddannelse til studerende med en innovativ ånd inden for økonomi, ledelse og økonomi, der dækker generelle ledelsesteori indrammet i international sammenhæng for en dyb forståelse af nutidens globale forretningsområde.

PHBS -UK MBA-programmet sigter ikke kun på at hjælpe eleverne med at opbygge et solidt fundament i ledelsesteori, erhverve ledelsesindsigt og udvikle effektive ledelsesevner, men også at få en dyb forståelse af den kinesiske økonomi og markeder.

  • Gradskrav, ansøgningsproces og adgangskrav

For mere information, besøg vores hjemmeside her .

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Peking University HSBC Business School (PHBS) »

Senest opdateret November 4, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
24 måneder
Deltid
Price
46,000 GBP
Undervisning for det toårige MBA-program er £ 46,000.00, der skal betales i to halvdele ved begyndelsen af ​​hvert akademisk år. Tilbuddet om stipendier til delvis dække gebyrer vil blive overvejet for ansøgere på grundlag af deres fortjenester og arbejds
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date