Læs den officielle beskrivelse

Ny i 2018: Global Leadership in Engineering specialisering

I oktober 2018 lancerer vi det nye globale lederskab inden for ingeniørfaglig specialisering. Dette program er beregnet til studerende med tidligere internationale erfaringer og første lederskabsoplevelser. Det forbereder eleverne til ledelse i ingeniørvirksomheder i internationale og interkulturelle sammenhænge. Se venligst programmets hjemmeside eller kontakt vores kontor for mere information.

Mangefacetteret og tværfagligt

Vægten af ​​kursusindholdet i MBA & E etablerer et dobbelt fokus på emner, der trækkes lige fra erhvervsøkonomi og teknologiske emner. Kandidater fra dette kursus er udstyret ikke blot med ekstraordinære specialkompetencer, men udvikle en analytisk tankegang gælder for en række forskellige brancher og forretningsfunktioner. Vi søger at uddanne hver MBA & E-kandidat til at blive en robust, tværfaglig problemløser - professionel, kreativ og samarbejdsvillig. Fem specialiseringsmuligheder giver eleverne fleksibilitet til at tage deres karriere i den ønskede retning:

  • Automotive Management
  • Tværfaglig ledelse
  • Lean Management
  • Global Procurement
  • Global Leadership in Engineering (nyt i 2018; international / lederskab erfaring kræves)

BUAS3

Tæt på forretningspraksis

Som et postgraduate program for undersøgelse, kurset accepterer ansøgninger fra studerende med baggrund i teknik, ledelse og meget mere. Som ung professionel, du allerede besidder de dybtgående færdigheder specifikke for din disciplin. Ved at tage MBA & E, vil du udvikle en holistisk forståelse af den bredere forretningsproces. MBA & E-kandidater er "gap-bridgers" - specialister i deres respektive funktioner, men alligevel fuldt ud bekendt med mainstream resultatorienterede management practices. Globale virksomheder har brug for sådanne "T-formede mennesker" - vil du blive en?BUAS2

Personlig og international

MBA & E familien af ​​studerende og kandidater er hentet fra over 50 lande rundt om i verden. Maskinteknik, industriel ledelse, interkulturel kommunikation, økonomi, materielle videnskaber, flyvemaskine design, kernefysik og software engineering - disse repræsenterer men en håndfuld af de baggrunde, som vores studerende kommer. Kan du forestille dig en bredere netværk mulighed? Dette kursus handler om at lære vitale business-kvalifikationer i en stram strikke international koncern. Oplever en af ​​verdens mest kulturelt mangfoldige byer, vil du have mulighed for at forbedre dine bløde færdigheder, til at danne varige venskaber og simpelthen at have det sjovt. Vi glæder os til at byde dig velkommen til MBA & E familien!

International specialisering "Automotive Management" tilgængelig i MBA & E på HTW Berlin

Tyskland er et af de vigtigste hotspots i bilindustrien verden over. Industrien er i konstant forandring og har mange nye udfordringer at mestre. Således er der er en stærk efterspørgsel efter unge business ingeniører på arbejdsmarkedet i Tyskland. Desuden forventes bilindustrien at vokse hurtigt i de såkaldte vækstlande, hvilket giver vores internationale kandidater en stor fordel i beskæftigelsen i deres hjemlande. BUAS1 MBA & E er et af de få engelsktalte industrielle ledelsesprogrammer i Tyskland med særligt fokus på Automotive Management. Allerede i år, mange af vores kandidater har udviklet en karriere med bilindustrien spillere og vi fastholder meget tætte relationer til industrien. Efter efterspørgsel, i 2013 lancerede vi en ny specialisering tackle de specifikke behov i den automotive OEM og leverandør sektorer. For yderligere information, brug venligst den tilstødende formular til at kontakte os eller besøge os på http://mbae.htw-berlin.de/.

Program undervist i:
Engelsk
HTW Berlin University Of Applied Sciences

Se 1 flere kurser fra HTW Berlin University Of Applied Sciences »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 4 semestre
Fuldtid
Price
12,500 EUR
€ 11.000 studieafgift
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date