MBA med speciale i ledelse eller indkøb

Generelt

Program beskrivelse

 • Varighed: 18 Måneder
 • Tildelt kvalifikation: MBA med specialisering i ledelse / med specialisering i indkøb
 • Tildelingsorgan: Alexander College
 • (Akkrediteret af 'Cyperns agentur for kvalitetssikring og akkreditering i videregående uddannelser' (CYQAA)
 • Undervisningssprog: Engelsk
 • Studieform: Heltid
 • ECTS Credits: 90

Kursets indsigt

Dette kursus er både fleksibel og enestående, fordi det giver de studerende og erhvervsfolk mulighed for at lære, styre og praksis inden for deres foretrukne specialisering via offentlig / privat indkøb af Pathway eller Management Pathway . Kurset giver også studerende mulighed for at kombinere moduler fra begge Pathways som et alternativ til kun at vælge en af de to specialiseringer. Dette er muligt via MBA General Pathway .

Uanset hvilken Pathway du beslutter at følge, vil din studielast ikke overstige mere end 3 moduler pr. Semester, dine forelæsninger har en maksimal varighed på kun 2 timer og finder sted om aftenen eller lørdagen, og du vil blive undervist og bedømt af erfarne akademikere og fagfolk. Du vil også have en periode på seks måneder til at forberede din afhandling.

Specialiseringer

indkøb Pathway

Dette MBA-program er den eneste i Cypern, der tilbyder de indkøb Pathway . Denne specialisering er kendetegnet ved dets tværfaglige indhold og giver en professionel indkøbsindsigt, så de studerende kan have direkte indflydelse på de offentlige og private virksomheder og institutioner, de er tilknyttet. Det kapitaliserer fra nylige forskningsprojekter fra Alexander Research Center om lovgivning om offentlig / privat indkøb og gennemførelse for at få et underbygget syn på emnet. Denne Pathway er ideel til offentlige købere, private bydende og studerende, der er interesseret i en karriere med at styre indkøb.

Management Pathway

Management-specialiseringen giver et dybtgående perspektiv og undersøger interne og eksterne påvirkninger på ledelseskoncepter og -praksis, såsom en ændring i multinationale virksomheder og SMV'er. Det drager fordel af moderne forskning på mikro- og små virksomheder udført af den tilknyttede institution, Alexander Research Center. Denne Pathway er ideel til studerende, der ser sig selv i en ledelsesrolle og stræber efter at blive fokuserede ledere inden for rådgivning, international ledelse og ledelse.

General Pathway

Den generelle MBA- Pathway giver studerende mulighed for at kombinere moduler fra to felter i stedet for at vælge kun en specialisering. Dette betyder at du kan skræddersy din MBA kursus der passer til dine blandede individuelle interesser, præferencer og karriere behov ved at vælge valgfrie moduler fra både ledelse og specialisering indkøb Pathways til en mere fleksibel retning af udvikling samtidig med at få værdifuld viden og de færdigheder, der kræves for at blive en Ledelses- og iværksætterekspert.

131855_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Indhold og varighed

Dette MBA-program har en samlet kreditværdi på 90 ECTS-point (europæisk kreditoverførselssystem) og en varighed på 18 måneder over tre semestre. Kursets første to semestre er opdelt i fire periode på 8 uger (vilkår A, B, C, D), og hele tredje og sidste semester benævnes termin E.

Forelæsninger finder sted mellem to og fire gange om ugen, afhængigt af studielasten for hvert semester. Kursusstrukturen fokuserer kun på tre moduler pr. Sigt, der tillader bedre styring af arbejdsbyrden og øget mulighed for succes. I løbet af det tredje semester (semester E) vil studerende kun tage et modul ud over at forberede og afslutte deres afhandling. Startdatoer er underlagt bekræftelse og kan variere, men som en generel retningslinje begynder det første semester normalt den sidste mandag i september.

For bedre at forberede de studerende til MBA-programmet tilbydes der også to grundlæggende moduler i regnskab og økonomi, inden MBA-programmet påbegyndes. Disse er valgfri og har ingen kreditværdi.

Kursmål

 • At give en grundig forståelse af de centrale ledelsesdiscipliner, nemlig organisationsteori, det økonomiske og juridiske miljø i en virksomhed, regnskabs- og forskningsmetoder, finansiering, markedsføring, informationsteknologi og innovation og processer og praksis for ledelse og indkøb;
 • At give de studerende tilstrækkelig viden og indsigt i forretningsadministrationens og indkøbets rolle i virksomheden og samfundet for at fungere professionelt og reflektere over samfundsspørgsmål;
 • At forberede studerende med passende faglig viden og evner for at gå videre til førende roller og ansvar i erhvervslivet og den offentlige sektor eller videreføre deres studier;
 • At give studerende et overordnet billede af ledelsen af en organisation i en skiftende kontekst;
 • At udvikle evnen til at organisere kompleks indsats, integrere resultaterne af forskellige undersøgelser og analyser og fremstille det krævede produkt i henhold til de fastlagte frister og specifikationer;
 • At styrke specialiseret teoretisk og praktisk viden og kompetencer inden for planlægning og styring af moderne offentlige og private indkøb.

Undervisning og læring

Kurset undervises gennem en forskelligartet blanding af læringsmiljøer inklusive forelæsninger, seminarer, tutorledede opgaver og uafhængige studentledede projekter plus væsentlig uafhængig undersøgelse, herunder forskning, online arbejde og forberedelse til vurdering.

Vurdering

Du vil blive vurderet gennem en kombination af kursusarbejde og eksamener, der har til formål at vurdere ikke kun, hvad du ved, men også de attributter, der værdsættes af arbejdsgivere, herunder teamwork, kommunikations- og præsentationsevner, it- og talefærdigheder, projekt- og tidsstyringsevner som samt de intellektuelle evner til problemløsning, kritisk tænkning, analyse og evaluering, kreativitet og innovation. Opgaverne vil være forskellige og vil omfatte essays, rapporter, forretningsplaner, anvendte forskningsprojekter, præsentationer plus selvevaluering.

Afgangskrav

For at opnå den generelle MBA / MBA med specialisering i indkøb / MBA med specialisering i ledelsesgrad, skal du med succes gennemføre de ti kernemoduler (50 ECTS), dine tre valgfag / specialiseringsmoduler (15 ECTS) og din afhandling (25 ECTS) til tjener det nødvendige i alt 90 ECTS-point for at være kvalificeret til eksamen.

Adgangskrav

Ansøgere skal have en bachelorgrad på første cyklus inden for et relevant studieretning eller et anerkendt ækvivalent fra et professionelt organ plus et opslagsbrev fra to arbejdsgivere eller fra en arbejdsgiver plus en akademisk reference. Ansøgere med mindst tre års erhvervserfaring i administrative stillinger vil blive prioriteret. Du kan blive interviewet inden accept.

Ansøgere, hvis førstesprog ikke er engelsk, forventes at opfylde vores krav til sprogfærdighed. Kandidater i engelsktalende programmer betragtes som kvalificerede til optagelse uden yderligere bevis på engelsk. Ikke-modersmål, engelsktalende kandidater, vil blive forpligtet til at fremlægge et af følgende certifikater: TOEFL med lønklasse 550, GCEOL med en mindsteklasse C, IELTS minimumsklasse 5,5. eller ethvert andet tilsvarende certifikat. Kandidater uden tilstrækkelige engelsksprog vil have mulighed for at tage college's forberedende engelske eksamen.

Optagelser baseret på erfaring vil blive overvejet fra personer med mindst 5 års ledererfaring, men ingen første grad. Bevis for alternativ faglig udvikling og præstation skal fremlægges sammen med ansøgningen.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awa ... Læs mere

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awarding bodies. Over the years we have established a number of close links and in addition to our own recognised programmes, we currently offer UK undergraduate and postgraduate degrees in collaboration with Canterbury Christ Church University (CCCU). Deciding to study for a degree is not an easy choice; it requires a high level of commitment and dedication in order to succeed. At Alexander, we understand this and strive to make your time with us an enjoyable, rewarding and worthwhile experience. Minimer
Larnaca , Paphos + 1 Mere Mindre