MBA med en koncentration i Hospitality Management ved Vatel Institut for Hospitality Management på Alliant International University.

Master of Business Administration (MBA) med en koncentration i Hospitality Management er en intensiv og innovativ grad, der forbereder eleverne til at blive mere effektive gæstfrihed industri ledere og ledere. Kurser er afbalanceret mellem akademisk teori og professionel praksis.

På campus skærmer eleverne den nødvendige kritiske tænkning, ledelse, ledelse og iværksætterfærdigheder, der er nødvendige for at konkurrere i den globaliserede økonomi. Med erfarne fakulteter og små klassestørrelser modtager de individuelle support og forberedelse, som de har brug for til at gøre deres erfaring til ekspertise og opnå ekspertise.

Studerende anvender deres viden direkte gennem praktisk erfaring med mulighed for at deltage i op til 12 måneder fuldtidsbetalt, praktisk uddannelse i de bedste hoteller og restauranter i USA.

Vatel studerende har arbejdet på vores partnerhost hoteller, som omfatter: St. Regis, Four Seasons, Lodge på Torrey Pines, Peninsula, Sofitel, Langham, og mange flere. Vatels karriere- og beskæftigelsescenter vil hjælpe eleverne med at finde deres praktikophold.

Alliant International University er akkrediteret af WASC Senior College og University Commission (WSCUC) . WASC er et regionalt akkrediteringsorgan anerkendt af det amerikanske undervisningsministerium.97819_Group2photoshooting.jpg

Adgangskrav:

 1. Studerende skal have en bachelorgrad. Studerende med en bachelor ikke inden for erhvervslivet vil blive forpligtet til at tage 2 forudsætninger kurser.
 2. Studerende skal have mindst 6 måneders relevant gæstfrihed og turisme oplevelse.
 3. Minst engelsk færdighed for internationale studerende er som følger: IELTS - 6,0. TOEFL iBT - 70, PTE - 50, CAMBRIDGE - 170, CEFR - B2, iTEP Academic - 4,0, DET: 49-59.
 4. Minimum GPA er 2,75 på en 4,0 skala.
 5. GRE eller GMAT eksamener er ikke påkrævet.

Hver ansøger vil blive overvejet på baggrund af hans eller hendes individuelle faglige baggrund og faglige erfaring. Yderligere adgangskrav kan være gældende. MBA-programmet i San Diego er muligvis ikke tilgængeligt for alle ansøgere.

Kursustilbud og sekvens kan ændres.

 • International Marketing Management
 • Organisatorisk adfærd og globalt lederskab
 • Strategisk ledelse
 • Statistisk analyse og modellering af erhvervslivet
 • Teknologi til ledelsesmæssig beslutningstagning
 • Finansiel og regnskabsmæssig ledelse
 • Operations Management og Logistik
 • Capstone of Professional Practice Internship (gennemført for denne koncentration som Hospitality Management Paid Practical Training )
 • Salgsledelse for gæstfrihed
 • Udvikling i gæstfrihed og turisme
 • Udvikling af Karriere, Arbejdsstyrke og Talent i Hospitalsbranchen
 • Iværksætteri i gæstfrihed

Undervisning

Undervisningen afholdes af session / semester enhed på $ 698 pr. Enhed med i alt 36-semester enheder. Studerende, der ikke har en bachelor i et forretningsmæssigt område, kan blive nødt til at gennemføre de to forudsætninger. Dette skøn omfatter ikke omkostninger til bøger og forsyninger eller værelse / bord.

For vigtige oplysninger om uddannelsesgæld, indtjening og færdiggørelse af studerende, der deltog i dette program, kan du besøge https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html.

Studerende skal betale alle sessions / semestergebyrer senest fredag ​​før den gældende session / semester startdato.

Program undervist i:
 • Engelsk
Senest opdateret November 26, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
18 - 24 måneder
Fuldtid
Price
698 USD
pr. enhed med i alt 36 semesterenheder. Samlet MBA i Hospitality and Management program undervisning / gebyrer er $ 24.985, for studerende, der har en bachelor i et forretningsmæssigt område og ikke behøver at gennemføre de to forudsætninger. Dette estima
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Testimonial from the General Manager of the JW Marriott in Santa Monica, CA

A Day in the Life of a Vatel USA Student

Professors Talk about Vatel USA

Vatel-Hospitality Management-Vatel Graduates