MBA med en koncentration i Hospitality Management

Generelt

Program beskrivelse

MBA med en koncentration i Hospitality Management

Vatel Institut for Hospitality Management på Alliant International University

Master of Business Administration (MBA) med en koncentration i Hospitality Management er designet til at give eleverne mulighed for at graduere i så lidt som 18 måneder. Det er en intensiv og innovativ grad, der forbereder eleverne til at blive mere effektive ledere og ledere for gæstfrihed. Kurser er afbalanceret mellem akademisk teori og professionel praksis.

97807_LAWA-group-LucDelafosse-2017.jpg

På campus skærmer eleverne den nødvendige kritiske tænkning, ledelse, ledelse og iværksætterfærdigheder, der er nødvendige for at konkurrere i den globaliserede økonomi. Med erfarne fakulteter og små klassestørrelser modtager de individuelle support og forberedelse, som de har brug for til at gøre deres erfaring til ekspertise og opnå ekspertise.

Studerende anvender deres viden direkte gennem praktisk erfaring med mulighed for at deltage i op til 12 måneders betalt praktik på de bedste hoteller og restauranter i USA. Studerende har arbejdet på vores partnerhost hoteller, som omfatter: St. Regis, Four Seasons, Lodge på Torrey Pines, Peninsula, Sofitel, Langham, og mange flere. Vatels karriere- og beskæftigelsescenter vil hjælpe eleverne med at finde deres praktikophold.

Alliant International University er akkrediteret af WASC Senior College og University Commission (WSCUC). WASC er et regionalt akkrediteringsorgan anerkendt af det amerikanske undervisningsministerium.

97808_LAvatel_students_class-7083.jpg

Adgangskrav

 1. Studerende skal have en bachelorgrad. Studerende med en bachelor er ikke inden for erhvervslivet vil være forpligtet til at tage 2 forudsætninger kurser.
 2. Studerende skal have mindst 6 måneders relevant gæstfrihed og turisme oplevelse.
 3. Minst engelsk færdighed for internationale studerende er som følger: IELTS - 6,0. TOEFL iBT - 70, PTE - 50, CAMBRIDGE - 170, CEFR - B2, iTEP Academic - 4,0, DET: 49-59.
 4. Minimum GPA er 2,75 på en 4,0 skala.
 5. GRE eller GMAT eksamener er ikke påkrævet.

Hver ansøger vil blive overvejet på baggrund af hans eller hendes individuelle faglige baggrund og faglige erfaring. Yderligere adgangskrav kan være gældende. MBA-programmet i Los Angeles er muligvis ikke tilgængeligt for alle ansøgere.

97811_Group3Photoshooting.jpg

Programmets længde

18 til 24 måneder afhængigt af kursusbelastninger, valgfri praktikplads og andre faktorer.

Kursustilbud og sekvens kan ændres.

 • International Marketing Management
 • Organisatorisk adfærd og globalt lederskab
 • Strategisk ledelse
 • Statistisk analyse og modellering af erhvervslivet
 • Teknologi til ledelsesmæssig beslutningstagning
 • Finansiel og regnskabsmæssig ledelse
 • Operations Management og Logistik
 • Capstone of Professional Practice Internship (gennemført for denne koncentration som Hospitality Management Paid Practical Training )
 • Salgsledelse for gæstfrihed
 • Udvikling i gæstfrihed og turisme
 • Udvikling af Karriere, Arbejdsstyrke og Talent i Hospitalsbranchen
 • Iværksætteri i gæstfrihed

Undervisning

Undervisningen afholdes af session / semester enhed på $ 698 pr. Enhed med i alt 36-semester enheder. Samlet MBA i Hospitality and Management program undervisning / gebyrer er $ 25.128, for studerende, der har en bachelor i et forretningsmæssigt område og ikke behøver at gennemføre de to forudsætninger. Dette skøn omfatter ikke omkostninger til bøger og forsyninger eller værelse / bord.

For vigtige oplysninger om uddannelsesgæld, indtjening og færdiggørelse af studerende, der deltog i dette program, kan du besøge href = "https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html

Studerende skal betale alle sessions / semestergebyrer senest fredag ​​før den gældende session / semester startdato.

Denne skole tilbyder programmer i:

• Engelsk

Startdato: August

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University offers a unique hospitality education focused on American management. The quality of education combined with unique pa ... Læs mere

The Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University offers a unique hospitality education focused on American management. The quality of education combined with unique paid internships opportunities in some of the most luxurious hotels in the world are making Vatel Los Angeles a stepping stone to a brilliant international career. Minimer