MBA-lederskab

Generelt

Program beskrivelse

MBA-lederskab

MBA Leadership, der er undervist i en central London-placering, har et stærkt fokus på karrierefremskridt og leveres af erfarne professorer fra førende handelsskoler rundt omkring i verden. Vores kursus har en unik peer coaching-model, hvor studerende støttes uden for klasseværelset og har adgang til vejlederen for enhver udfordring, de måtte møde i deres arbejde eller studere.

Programmet er designet til at blive gennemført sammen med en travl professionel rolle og leveres i Executive Format over en 18-måneders periode. På månedlig basis foregår interaktiv undervisning i workshop-stil over en 3-dages weekend på vores London Moorgate-campus i Londons kommercielle hub. Ud over at dække grundlæggende forretningsforhold er en stærk vægt ved programmet at udvikle delegeredees adfærdskompetencer. Dette opnås gennem en adfærdsbaseret model for udøvende kompetencer, der er bevist at være meget effektiv i virksomhedsverdenen. Dette indebærer peer coaching, der finder sted i weekend-workshops, såvel som delegerede, der har kontinuerlig adgang til undervisere professorer uden for weekend-workshops.

I løbet af den normale arbejdsuge opfordres delegerede til at afholde regelmæssige ansigt til ansigt og virtuelle møder med lærerprofessorerne for at diskutere spørgsmål i den virkelige verden, der opstår i deres faglige rolle, der relaterer til teorien på kurset. Denne MBA er designet til mellemledere og seniorledere, der er interesseret i at udvikle deres lederegenskaber for at komme ind i stadig mere seniorroller. Typiske karriereveje inkluderer udvikling fra funktionelle roller til funktionel ledelse, generel ledelse eller partnerniveau roller. Programmet er ideelt til ledere, der arbejder inden for den professionelle servicesektor, såsom advokater, konsulenter og enhver professionel direktør, der er involveret i styring af ændringer eller transformation inden for deres organisation.

Professor Elizabeth Moore, direktør / leder af MBA i lederskab ved University of Law Business School, kommer fra en international akademisk baggrund, efter at have undervist på universiteter i De Forenede Stater, Finland, Rusland og Storbritannien. Efter at have modtaget sin BA fra Columbia University , hendes ph.d. fra University of Texas i Austin, og et diplom i coaching fra Cambridge University, fungerede doktor Moore som professor i lederskab og ledercoach ved Hult International Business School fra 2013 - 2019. Siden 2006 har professor Moore undervist ved Cambridge University , hvor hun i øjeblikket er associeret tutor og direktør for internationale sommerprogrammer for hendes college, Hughes Hall. Hun har også haft en række andre roller i akademia gennem en 20-årig karriere, herunder hun har besøgt et stipendium ved Harvard University og grundlagt et kulturstudieprogram ved St. Petersburg State University i Rusland, som hun ledede i fem år. Inden for ledelsesområdet fokuserer hendes forskningsinteresser især på ægthed i lederskab og følelsesmæssig og kulturel intelligens.

Kursus krav

  • UK bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer.
  • Studerende skal også have mindst fem års erhvervserfaring i en ledelsesrolle med en vis budgettilsyn.
  • Ansøgninger om fritagelse eller RPL er ikke tilladt til MBA-programmet.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Læs mere

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Minimer
London , Leeds , Manchester , Birmingham , London , London , Nottingham + 6 Mere Mindre