Din nøgle til at drive forretning globalt. Mestring af færdighederne til udenrigshandel og internationale forretningsforbindelser er de vigtigste succesfaktorer for at starte eller konsolidere din karriere som global iværksætter.

Programmet lærer, hvordan man opfylder de høje standarder, der kræves for at gennemføre succesrige internationale forretningsaktiviteter.

Fra udenrigshandelspolitikker til internationale relationer og forretning globalt forbereder denne MBA de studerende på at møde virkelige forretningsudfordringer som en dygtig leder og en global beslutningstager.

Virksomheder i dag kan ikke længere begrænses til smalle grænser, uanset om du ejer et lille bageri eller driver et stort advokatfirma, mulighederne for at bringe din virksomhed ud til verden bliver utallige og uundgåelige. At drive forretning internationalt betyder at være konkurrencedygtig i større skala, have adgang til et bredere spektrum af talent og være i stand til at gøre brug af udenlandske varer og ressourcer.

Ved at gennemføre dette kandidatuddannelse får de studerende ikke kun adgang til en pålidelig og praktisk uddannelse, men får faktisk den virkelige smag af international forretning ved at have chancen for at lære af nogle af de vigtigste figurer i erhvervscenen i Spanien. Professorerne i BEBS er iværksættere, direktører, påvirkere og mere.

Efter endt eksamen vil de studerende være godt forberedt på at designe en stærk international forretningsplan og være parat til at udføre den.

Program Curriculum

 1. Strategi og globalisering
 2. Ledelse og menneskelig ressourcestyring
 3. Operations and Innovation Management
 4. International Marketing
 5. Finansiel og økonomisk styring
 6. iværksætteri
 7. Business Game
 8. Adgang til nye markeder
 9. Nye teknologier og sociale medier i udenrigshandel
 10. Drift og styring af udenrigshandel
 11. Afsluttende kandidatprojekt

Det endelige projekt af kandidatgraden skrives enten som en forretningsplan eller et casestudie for en eksisterende virksomhed. Dette er en fremragende mulighed for studerende at udvikle deres forretningsidéer og give dem liv, da projekterne overvåges og styres af nogle af de bedste fagfolk på området. Vi opfordrer kraftigt vores studerende til at drage fordel af kandidatprojektet for at skubbe deres grænser ved at bruge det som en øvelse for iværksætteri.

Projektet kan udføres enten individuelt eller i en gruppe.

Elevprofil

 • Iværksættere og intraprenører, der ønsker at få viden og færdigheder inden for global virksomhedsstyring
 • Nye kandidater, der ønsker at specialisere sig i international forretningsstyring og udenrigshandel

Akkreditering

MBA i International Business Management af BEBS Barcelona Executive Business School

BEBS er en privat erhvervsskole, fuldt ud godkendt af den spanske regering til at tilbyde videregående uddannelser, der er gyldige over hele verden, såvel som den er medlem af Association of Business Schools in Spain (AEEN) og Den Europæiske Unions Private Higher Education (EUPHE) .

Nødvendige dokumenter

 1. Opdateret CV (CV)
 2. Motivations brev
 3. Pas eller ID kopi
 4. Bachelorgrad
 5. Akademisk post (Transskription / Grader)
 6. IELTS 6.0 eller tilsvarende, såsom TOEFL eller tidligere uddannelse i engelsk
Program undervist i:
 • Engelsk
 • Spansk
Senest opdateret August 7, 2019
Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 23, 2019
Duration
10 - 12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
5,300 EUR
- På campus; 4.800 EUR - Online
Deadline
Aug 31, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 23, 2019
End Date
Juli 31, 2020
Ansøgningsfrist
Aug 31, 2019

Sep 23, 2019

Location
Ansøgningsfrist
Aug 31, 2019
End Date
Juli 31, 2020