MBA i logistik og indkøb

Generelt

Program beskrivelse

Inden for virksomhedens anvendelsesområde er logistikområdet sandsynligvis det, der har gennemgået de vigtigste transformationer. Forbrugernes nye behov og den revolution, der er forårsaget af digitale kanaler, har ført til, at logistik blev et virkelig differentierende element for organisationer. De virksomheder, der bedst håndterer logistik, er dem, der sætter standarden på verdensplan.

I denne sammenhæng er det nødvendigt at have fagfolk, der mestrer praksis med systemer og værktøjer, der tillader styring af alle de aspekter, der udgør logistikkæden: lager- og lagerstyring, transport og distribution, indkøb osv.

Men logistik er ikke et element, der kan forstås uafhængigt, men en god logistikprofessional vil være en, der har dyb viden om forretningsadministration på et generelt niveau, og som har en specialisering inden for logistikområdet.

CEF MBA i logistik. - har dette dobbelte aspekt: på den ene side giver det den nødvendige viden, som hver leder skal have i dag, på den anden side tilbyder den studerende solid træning inden for ledelse af alle de forskellige aspekter af logistik.

Senest opdateret Jan 2021

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The priority objective with which the CEF.- UDIMA Educational Group faces each new semester is to help our students achieve their objectives. It is that same spirit and mission that has allowed us to ... Læs mere

The priority objective with which the CEF.- UDIMA Educational Group faces each new semester is to help our students achieve their objectives. It is that same spirit and mission that has allowed us to celebrate 43 years of training at CEF.- Center for Financial Studies and more than 12 at the Madrid Distance University, UDIMA. Minimer