MBA i iværksætterledelse

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

 • MBA-program giver deltagerne mulighed for at udvikle deres iværksætterledelseskompetencer for at blive succesrige topledere i internationale virksomheder.
 • Programmet er specielt designet til deltagere fra de baltiske stater og Skandinavien.
 • Programmet giver en god blanding af teoretisk viden kombineret med praktisk resultatorienteret træning.
 • Deltagernes faglige udvikling understøttes af en coach, der vil arbejde med deltageren én på én gennem hele hans / hendes MBA-studier.
 • Programmet leveres af den største og mest internationale School of Business and Governance i Estland.
 • Det giver adskillige muligheder for start-up-virksomheder, forskellige konkurrencer om forretningsmodeller og internationale sommerskoler.
 • Et virksomhedsbaseret problemløsningsprojekt er en integreret del af læseplanen. Det er samlet under studiet og udvides til en speciale.
 • Programmet kan afsluttes inden for 1,5 år.
 • Programmet tilbyder fleksibilitet: det undervises i 3-dages sessioner, der afholdes en gang om måneden, hvilket giver deltagerne mulighed for at bo og arbejde uden for Estland.

Curriculum

 • Generelle undersøgelser - give viden om komponenterne i det internationale forretningsmiljø og tendenser i den globale forretning.
 • Kernestudier - inkluderer en oversigt over forretningsinformationssystemer, integration af systemer og analyse af forretningsprocesser; tilegne sig viden og færdigheder inden for marketing og ledelse.
 • Specielle undersøgelser - give kendskab til finansiel og ledelsesmæssig regnskab samt generel viden om økonomisk styring og analyse for at muliggøre en vellykket evaluering af forretningsidéer og understøtte væksten i virksomhedens værdi.
 • Speciale - Studerende får en oplevelse af at forberede en uafhængig forskningsartikel, der beskæftiger sig med og løse et praktisk forretningsadministrationsproblem, og færdigheder til at anvende teoretisk viden til at løse praktiske problemer på niveau med den akademiske kandidatgrad.
Semester 1 Semester 2 Semester 3
Forretningsudvikling og miljø Forretningsinformation og organisation Finansiering og ledelse
Kurser Kurser og valgfag Kurser
Personligt udviklingsmodul
Studieture
Et virksomhedsbaseret problemløsningsprojekt - udvides til en speciale

Fremtidige karriere

Master of Business Administration (MBA) er designet til at fremme karrierer for de personer, der er interesseret i iværksætterledelse. Kvalifikationen egner sig til en række karrierer og er en betydelig investering, som helt sikkert vil afspejles i gradsejeres øgede indtjeningspotentiale. MBA-kandidater har fået færdigheder inden for strategisk beslutningstagning, forbedret deres lederegenskaber og er meget tilpasningsdygtige til stadigt skiftende forretningsmiljøer. MBA er en alsidig og værdifuld grad, som giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige karriereveje - det hele afhænger af dine mål, ambitioner, færdigheder og interesser.

Indlæggelser

Studerende til TalTechs internationale studieprogrammer optages baseret på optagelsestærsklen. En online-samtale vil kun blive gennemført med de kandidater, der har bestået den foreløbige evaluering. Den maksimale score for online-ansøgningen (CV) og interviewet er 10 point. En ansøger, der modtager mindst 5 point, optages.

Programspecifikke krav

Bachelorgrad eller tilsvarende
Kandidater med baggrund i ingeniørvidenskab, IT, naturvidenskab eller økonomi er velkomne til at ansøge.

For at kvalificere sig til studierne ved Tallinn University of Technology skal en ansøger have mindst 60% af den højest mulige CGPA.

Erhvervserfaring
Det er nødvendigt at have mindst 3 års arbejdserfaring som mellemleder eller specialist.

Bemærk, at for kandidater, der er ansat i en virksomhed beliggende uden for EU, er det også obligatorisk at fremlægge en officiel erklæring, der bekræfter medarbejderens status, sammen med arbejdsgiverens kontaktoplysninger med det formål at gennemføre en online henvisningsinterview.

Præferencer vil blive givet til kandidater, der forventer at forblive aktivt beskæftiget i hele studiet.

Bemærk! Når du ansøger og udfylder online-ansøgningsskemaet i DreamApply, bedes du beskrive din arbejdserfaring og tidligere uddannelse i detaljer, da denne formular vurderes til dit CV. Medtag oplysninger om de studieprogrammer, du har afsluttet, hvor og hvornår studerede du; angiv din arbejdserfaring, hvor og i hvilke stillinger du har arbejdet, medtage nøgleansvar, og angiv tidslinjen for din arbejdserfaring

Online interview

Emner dækket under interviewet:

 • Tidligere uddannelse, arbejdserfaring, karriere og deres tilknytning til Entrepreneurial Management MBA-programmet.
 • Motivation til at studere på programmet, studiens mål og grunde til at vælge dette program inklusive alternativer.
 • Hvordan bidrager bestået Entrepreneurial Management MBA-program til din personlige karriere?

Interviewets varighed er 10-15 minutter.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internat ... Læs mere

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internationally high-level studies and research. Minimer