Master of Business Administration (MBA) i Finans, Risiko og Forsikring er designet til fagfolk, der stræber efter en vellykket karriere inden for økonomi, risikostyring samt investering og handel kreditforsikring.

Denne verdensklasse postgraduate program vil guide dig gennem ledelse og iværksætter lederskab og finansielle og forsikringsmæssige færdigheder, der giver dig mulighed for at udføre i toppen af ​​den internationale handel, finans og forsikringsbranchen.

Offenburg University MBA omfatter Postgraduate Certificate i eksportfinansiering og handel kreditforsikring og tager 18 måneder at fuldføre.

85107_Offenburg-University--students.jpg

MBA'en vil forberede dig på seniorroller, der har et stort ansvar, og fremskynder dine fremskridt hen imod velbetalt lederskabspositioner.

Programmet giver en unik kombination af den seneste akademiske forskning, praktisk anvendelse og en bred vifte af emner.

Deltagerne vil lære af ledende økonomi- og forsikringspraktikere samt anerkendte akademikere, hvordan man sætter akademisk tænkning og forretningsstrategier i professionel praksis. Programmet er designet til at være fleksibelt i leveringen for at imødekomme en bred vifte af studerende fra en række forskellige baggrunde, steder og sektorer.

Hvordan du lærer

Du vil studere en række online / fjernundervisningsmoduler og deltage i blok seminarer i den fantastiske tyske Schwarzwald på tværs af tre semestre på Offenburg University højtstående erhvervsfag.

Kurser omfatter

 • International Financial Markets
 • Fintech og Insuretech
 • Makroøkonomisk risikoanalyse
 • ECA-fonde og principper
 • Underwriting og Portfolio Management
 • Corporate Diplomacy
 • Innovativ beslutningstagning
 • International Forhandlingskompetencer

Program højdepunkter

 • Leveret af eksperter: Programdirektør Andreas Klasen
 • Varighed: 12 måneder (PG Cert) 6 Måneder (MBA Top-Up) = 18 Måneder (Fuld MBA)
 • Levering: Online / fjernundervisning og blok seminarer
 • Udmærkelser: Postgraduate Certificate (PG Cert) og Master of Business Administration (MBA)

Offenburg University MBA i Finance, Risk and Insurance gør det muligt for dig at arbejde sammen med ambitiøse fagfolk, der opdager en oplevelse, der virkelig er transformational.

Kursusstruktur

Postgraduate Certificate

Kursusstrukturen i MBA i økonomi, risiko og forsikring er baseret på syv kerneundervisede online- / fjernundervisningsmoduler i semester et og semester to med 60 ECTS-point med fokus på ledelse og ledelse samt finans-, risiko- og forsikringsemner hvilket fører til en Postgraduate Certificate. Modulet "Introduktion til finansiering og forsikring" omfatter en ikke-obligatorisk induktionsuge i den tyske Schwarzwald.

Studerende, der lykkes med at fuldføre de 12 måneder Postgraduate Certificate (svarende til et britisk Postgraduate Diploma) kan konvertere dette til en MBA i Finans, Risiko og Forsikring ved at fuldføre Master's Top-Up. Dette vil tage yderligere 6 måneder at fuldføre.

Mesterens Top-up

I semester tre vil eleverne få 30 ECTS og deltage i blok seminarer på Offenburg University 's Campus Gengenbach vælge et valgfelt (moduler tilbydes kan variere). Desuden vil forskningsmæssige færdigheder udvikles for at forberede deltagere til deres speciale.

Hvordan man vurderes

Programmet vil blive vurderet ved skriftlige eksamener i slutningen af ​​hvert semester, og deltagelse i person ved eksamen i Offenburg er obligatorisk for alle studerende. Skriftlige prøver kan omfatte korte casestudier, beregninger eller multiple choice-spørgsmål. Derudover vil eleverne blive bedømt gennem kurser, der kan indeholde essays eller individuelle / gruppepræsentationer.

Adgangskrav

En bachelorgrad (Bachelor, Diploma eller tilsvarende) i Business eller en relateret disciplin med 210 ECTS og en 2.5 klasse, eller en god anden klasse standard eller derover.

Kandidater med andre faglige eller akademiske kvalifikationer vil blive underlagt en forundersøgelse og / eller gennemgang af programdirektøren.

Bevis for enten erhvervsmæssig eller relevant arbejdserfaring inden for finansiering, risiko og / eller forsikring (mindst 2 år efter eksamen).

Ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk, eller som ikke er uddannet på engelsk, skal fremvise en af ​​følgende kvalifikationer på engelsk: IELTS: Grad 6.5 (Ingen sektion mindre end 6,0) eller TOEFL: 550 (papir), 213 (computer) eller 87 (internet).

Dit universitet

Forskning-Rich

Offenburg University er en forskningsrig, forretningsfokuseret højtydende institution. Den er baseret i Schwarzwald, en af ​​Tysklands økonomiske krafthuse. Offenburg University er top fem i anvendt forskning i Sydvest, der danner et blomstrende samfund med over 4.000 studerende på to universiteter. Universitetet er bredt anerkendt for sin internationale rækkevidde og var et af de første tyske universiteter med internationale master programmer. Studerende nyder godt af verdensklasse forskning og praktisk undervisning.

Fakultetet er konsekvent placeret blandt de bedste erhvervsskoler i Tyskland. Fakultetet har et ry for innovative undervisningsmetoder og individuel vejledning med små klasser, der sikrer en unik læringserfaring. Offenburg University er forretningsfokuseret med globale links til virksomheder, banker samt nationale regeringer og multilaterale.

MBA er tæt forbundet med Offenburg University Institut for Handel og Innovation (IFTI). IfTI-medlemmer har et ry for deres metoder og metoder samt deres uovertruffen erfaring inden for innovation, handelspolitik og eksportfinansiering. IfTI-forskere understøtter benchmarking, strategi, procesforbedring og evalueringsprojekter for verdensklasse institutioner som African Export-Import Bank (Afreximbank), EKF Danmarks Eksportkreditagentur, Den Internationale Kreditforsikring

Hvem skal studere for en MBA?

Dette program er egnet til virksomhedspraktikere på udkig efter en dybtgående og praktisk forståelse af eksportfinansiering og handelskreditforsikring. Det er rettet mod personer, der arbejder inden for handel

Program undervist i:
 • Engelsk
Offenburg University

Se 1 flere kurser fra Offenburg University »

Senest opdateret Juli 24, 2019
Dette kursus er Online, Online og campus kombineret
Start Date
Okt 2019
Okt 2020
Duration
3 semestre
Fuldtid
Price
4,980 EUR
€ 4.980,00 (Semester 1) - € 4.980,00 (Semester 2) - € 5.950,00 (Semester 3)
Deadline
Kontakt skolen
Jan 15, 2020
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Jan 15, 2020

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Okt 2020

Location
Ansøgningsfrist
Jan 15, 2020
End Date