MBA i energi og bæredygtighed

Generelt

18 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Oversigt

Energistyring er en funktion af planlægning og drift af energiproduktion og energiforbrugsenheder. En energichef er ansvarlig for ressourcebevarelse, klimabeskyttelse og omkostningsbesparelser. Bæredygtig energi er energi, som opfylder de nuværende generationers behov uden at gå på kompromis med fremtidige generations evne til at opfylde deres egne behov. Bæredygtig energi handler om at finde rene, vedvarende energikilder, der fornyer sig, snarere end kilder, der kan udtømmes. Specialiseringen Pathway i Energi og bæredygtighed er designet til virksomhedsejere og energi ledere, der er i forbindelse med gennemførelsen eller styring af bæredygtig energi til deres organisationer. Specialiseringen Pathway i Energi og bæredygtighed vil have fokus på energistyring, alternative energikilder, energi overgang, bæredygtige teknologier og økonomier, balancering og energilagring, juridiske og lovgivningsmæssige rammer af den energi forretning.

Det enårige MBA i Energi og Bæredygtighed er et omfattende program designet til fagfolk, der ønsker at opnå viden om bæredygtig energi og energiledelse. Efter afslutningen af programmet, vil de studerende blive tildelt en postgraduate diplom i energi og bæredygtighed fra Cambridge International Qualifications, Storbritannien og en MBA i energi og bæredygtighed fra Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

De studerende, der indskriver MBA i Energi og Bæredygtighed, vil gennemføre kernemodulerne på International Human Resources, Strategic Change Management, Strategisk Ledelse og Ledelse og Operations Management og specialiserede moduler inden for Energy Management, Sustainable Energy Management og 21st Century Globalization in First Part, mens Den anden del vil eleverne tage modulet om Socioøkonomisk - Juridisk Miljø og en afhandling.

UCAM - CIQ Dual Certification Program

Det dobbelte certificering MBA-program i energi og bæredygtighed på ESBF vil blive lettet af berømte fakultet med årtiers erfaring inden for området. Under uddannelsen vil eleverne blive udsat for branchespecifikke casestudier, forretningssimuleringer og ekstempore. Alle studerende til MBA-programmet vil have adgang til biblioteket i Exeed School of Business and Finance , Ebrary adgang med 1000s af tidsskrifter og bøger, regelmæssige brancheleder besøg og karriere messer

I løbet af programmet kan den studerende slutte sig til sportsklub, iværksætterklinik og professionel udviklingsklub. Som en del af programmet vil eleverne besøge innovationscentre, store organisationer, acceleratorer og lovende startups i hele UAE-regionen. Eleven har også mulighed for at deltage i en karriereforretning i selskab med deltagelse fra UAEs bedste virksomheder. Efter afslutningen af programmet har den studerende mulighed for at deltage i universitetets indkaldelse i UCAM, Murcia, Spanien.

London Leadership Workshop

Alle de studerende, der gennemførte den første del af programmet, rejser til London, Det Forenede Kongerige til at tage et intensivt ledelsesværksted og en industrieltur.

Om UCAM (Universidad Catolica de Murcia) - Katolsk Universitet i Murcia

UCAM er et universitet med ekspertise baseret på Murcia, Spanien. Startet i år 1995 har UCAM en aktiv studentebase på 21.000 elever og har et akademisk personale på mere end 1000. MBA-programmet i UCAM, Murcia, Spanien er akkrediteret af ANECA og universitetet er medlem af ENQA, Universia, og ERE. UCAM har et strategisk partnerskab netværk af mere end 300 universiteter, herunder Stanford, National University of Singapore og National Technological University. UCAM har et strategisk strategisk partnerskab med branchens ledere, herunder Coca Cola, Microsoft, Soft og SAP. Overvejer som universitetet for sport, UCAM har mere end 20 Olympiads som dets alumni.

Om CIQ

Cambridge International Qualifications er en international udstedende organ baseret på Det Forenede Kongerige. CIQ tildeler professionelle over hele verden ledelse og teknologi og har et progressionspartnerskab med fremtrædende universiteter over hele verden. CIQ er medlem af European Association for Quality Assurance in Higher Education, og CIQ's programmer er godkendt af TQUK og NCFE. CIQ er også en corporate learning partner af mere end 100 organisationer over hele verden.

Programoversigt - Del A

Del A består af seks moduler, hvoraf fire moduler er kerne, mens to er specialiserede moduler. De seks moduler leveres over en periode på seks måneder. Alle de studerende, der gennemfører del A, opnår 40 ECTS, hvilket svarer til 120 britiske Credits.

  • International Human Resource Management
  • Strategisk Change Management
  • Strategisk ledelse og ledelse
  • Operations Management
  • Energistyring og bæredygtig energistyring
  • 21. århundrede Globalisering

Programoversigt - Del B

Del B består af et obligatorisk modul og et specialearbejde. Del B vil vare i seks måneders varighed, og alle de studerende vil færdiggøre del A og del B vil blive tildelt en grad i MBA i Energi og Bæredygtighed fra UCAM Spanien og vil nå 60 ECTS (European Credit Transfer System), hvilket svarer til 180 britiske kreditter.

  • Socioøkonomisk - juridisk miljø
  • Speciale arbejde

Levering - Online:

Programmet vil blive leveret gennem det nyeste online læringssystem og alle de studerende vil have adgang til internationale tidsskrifter og bøger. Alle programmer vil blive leveret af internationalt fakultet, og studerende kan deltage i live forelæsninger fra ledende internationale fakulteter ved at logge ind i systemet. Alle sessioner registreres, og eleverne kan lytte til foredragene på fritiden. LMS har en mulighed for tvivl om afklaring og online klasseværelse aktivitet. Klasserne afholdes to gange om ugen (søndag og tirsdag) i tre timer hver.

Levering - Klasseværelse:

For de studerende, der ønsker at deltage i klasseværelset, vil Exeed School of Business and Finance lette hverdage fredag på campus i Sharjah, De Forenede Arabiske Emirater. Alle sessioner leveres af ledende fakulteter. Alle eleverne får også adgang til det moderne læringssystem, der har mulighed for at uploade opgaver og referencematerialer og tidsskrifter.

Opgave og vurdering:

UCAM - ESBF følger opgavebaseret vurderingstilgang, og den studerende skal indsende en opgave efter hvert modul.

Stipendium:

For at fremme løbende læring og støtte uddannelse for alle tilbyder UCAM - ESBF stipendium til fagfolk. Studerende kan benytte et stipendium på op til 20% baseret på akademiske præstationer og arbejdsprofil.

Dokumenter til evaluering:

Alle elever, der er interesserede i at blive medlem af UCAM - ESBF-programmet, kan få deres kandidatur evalueret ved at indsende deres dokumenter, herunder seneste uddannelsesbevis kopi, CV og pas kopi til info@esbfedu.com

indtagelse:

UCAM - ESBF følger modulære / roterende indtag, og eleverne kan tage optagelsen ved starten af hvert modul. For adgangsstøtte send dine henvendelser til info@esbfedu.com

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... Læs mere

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Minimer
Sharjah , Sharjah , Oman Online , Saudi-Arabien online , Singapore Online , Bahrain Online , Indien online , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Mumbai , Bengaluru , Abu Dhabi , Malaysia Online , London , Riyadh , Jeddah , Dammam , Al Ain + 18 Mere Mindre