Read the Official Description

Hvorfor

Anerkendt som en global MBA Tier One Ranking og # 11 Online MBA i CEO Magazine

 • Undersøg Business Administration på en Business School Hvor "Digital" er i dets kerne.
 • Få en differentieringskvalifikation med Microsoft Imagine Academy - GBSB Global forbereder de studerende til at imødekomme markedets efterspørgsel inden for digital teknologi

Programbeskrivelse

MBA i Marketing Management i Madrid-programmet hos GBSB Global anvender den nyeste undervisningsmetode, casestudier, situationsanalyser, simuleringsspil og hands-on-klasser, der giver praktisk viden, der er relevant for det dynamiske, moderne erhvervsmiljø. Denne MBA i Marketing Management i Madrid forbereder eleverne til at imødegå de udfordringer, der præsenteres af den globaliserede økonomi og giver den viden og færdigheder, der kræves for at arbejde på tværs af grænserne. MBA-studerende udvikler en større kulturel intelligens og bevidsthed, så de kan arbejde effektivt med mennesker, der har meget forskellige værdier og adfærd. MBA i Marketing Management i Madrid er et transformationsprogram, der inspirerer eleverne til at vokse både personligt og professionelt. Det er en af de mest banebrydende MBA i Spanien, der har til formål at ændre selve begrebet business education og forbereder ansvarlige, innovative og virkelig globale virksomhedsledere. Den MBA i Marketing Management i Madrid-programmet er fokuseret på bæredygtige praksis, forretningsetik, iværksætterånd, stærke lederskab færdigheder og innovative problemløsning, forberede forretningsfolk, der vil drive verden til at ændre og omdanne fremtidens forretning. MBA i Marketing Management i Madrid omfatter kerne ledelsesmæssige og analytiske kurser, såsom driftsledelse, finansiel regnskab og strategisk ledelse, som giver eleverne den viden og færdigheder, der er afgørende for øverste ledende stillinger. Samtidig giver dette MBA-program studerende en avanceret, specialiseret uddannelse inden for forskellige områder af marketing. MBA i Marketing Management i Madrid fokuserer på globale markedstendenser, marketingstrategi, innovativ marketing kommunikation, markedsundersøgelser, produktudvikling, brand management og markedsføring. Den MBA i Marketing Management i Madrid forbereder ikke kun studerende, honing deres marketing færdigheder, men rådgiver dem om, hvordan man sætter dem i praktisk brug. Den MBA i Marketing Management i Madrid studerende lærer at skabe innovative løsninger, og fremme beslutningstagning og iværksætterånd lederskab færdigheder.

Nøgle Fakta

 • Programmets varighed - 9 måneder
 • Programmets sprog - Engelsk
 • Indtag - oktober, januar, april / årligt
 • Planlægning - Fuldtid, Dagtid
 • Beliggenhed - Madrid, Spanien

Program højdepunkter

 • Fakultet med industri erfaring
 • Selskabsbesøg
 • Studerende fra 70 forskellige lande
 • Eksklusive internationale forretningshændelser
 • Praktisk viden, der kan anvendes på en global skala
 • Karrieremuligheder med multinationale selskaber

Hvorfor tjene denne grad

Forøg din innovationspotentiale - Tag kurser på Design Tænk eller kreativitet og psykologi af ny produktudvikling og gør dig klar til at arbejde i innovative virksomheder. Tag kurser som Designtænkning, fremme kreativitet og forståelsen af produktudviklingspsykologien.

Forskningsafdelingen på GBSB Global Business School er konstant involveret i erhvervsuddannelsesforskning, der fremmer designet af de mest innovative og praktiske forretnings programmer. GBSB Global implementerer de mest avancerede undervisningsmetoder, der er til rådighed i dag til MBA-læseplanen, som Lego Series spiller og tegner produktionsopgaver.

Byg et virkelig globalt netværk med stærke faglige forbindelser over grænser og industrier - Udnyt det forskelligartede elevorgan på Global Business School Barcelona, der repræsenterer mere end 65 nationaliteter.

Netværk spiller en meget vigtig rolle i sin karriereudvikling, både i at finde et godt job eller at udvikle gavnlige relationer med nye partnere eller kunder. På GBSB får du mulighed for at samarbejde med studerende, fremtidige virksomhedsledere fra mere end 65 lande og professorer, nuværende ledere og grundlæggere af forskellige virksomheder fra over 18 lande rundt om i verden.

Forøg din løn, få en kampagne

3 ud af 4 MBA-kandidater sagde, at de ikke ville have opnået deres nuværende job uden MBA-graden (GMAC, 2013). 90% af respondenterne sagde, at MBA-programmet var professionelt givende.

Udnyt Madrid - Netværk og opbygge relationer i en by fuld af karrieremuligheder, førende internationale virksomheder og store industrielle arrangementer.

Studer op og opdag verden med nye professionelle muligheder i den 3. bedste by i verden for at bo i udlandet (InterNations Expat Insider 2016 Survey) og 3. verdensklasse i den prestigefyldte International Congress and Convention Association ranking (ICCA, 2015)

Forbered dig på at tage fat på udfordringerne i det 21. århundrede - Slut forretningsfolk i forfølgelsen af en dagsorden baseret på bæredygtighed og etiske forretningsmetoder.

Flere og flere virksomheder i dag vælger omhyggeligt deres leverandører og partnere fra en række virksomheder, som overholder de internationale miljøstandarder og krav, der er fastsat, der respekterer menneskerettigheder og udfører etiske operationer. En uddannelse med fokus på global bæredygtighed vil forberede eleverne på den seneste tendens med fokus på etiske forretningsmetoder i global forretning.

Perfekt dit lederskab

Der er en direkte sammenhæng mellem niveauet af ydeevne og succes for en virksomhed med ledernes kapacitet. Det betyder, at efterspørgslen efter veluddannede ledere med gode ledelsesmæssige færdigheder kun vil vokse.

Hvorfor GBSB Global ?

 • Den eneste handelsskole i Spanien med en international akkreditering fra ASIC
 • Den første og eneste officielle Microsoft-skole i Spanien, der er akkrediteret af Microsoft som førende inden for digital uddannelse, giver eleverne den mest moderne læringsoplevelse fra dag ét
 • Officiel Microsoft Showcase School
 • Den eneste handelsskole i Barcelona og Madrid med status som ACCA Computer Based Examination Center
 • Medlem af Akkreditering Rådet for Business Skoler og Programmer (ACBSP), USA
 • Optaget som en af ​​de bedste erhvervsskoler i Europa af MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Anerkendt som LEADER I GLOBAL UDDANNELSE AF Newsweek Magazine
 • Rangeret nr. 1 i Europa i vejledningen til bæredygtighedsskoler
 • OFFENTLIGT medlem af Det Europæiske Råd for Erhvervsuddannelse (ECBE)
 • Gentagende vinder af International Business Ethics Case Competition, USA
 • Global Diversity | Studerende fra 70 lande og fakultet fra 20 lande
 • Fokus på innovation | Fra undervisningsmetoder, kursusplaner og workshopper til fuldt digitaliseret uddannelsesmiljø handler vi alt om innovation og udfordrende status quo
 • beskæftigelsesegnethed
Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by GBSB Global Business School »

Last updated February 17, 2019
This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
9 måneder
Fuldtid
Price
16,200 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date