MBA i International e-Supply Chain Management

Generelt

Program beskrivelse

I forsyningskædefeltet ser vi en hurtig transformation og vækst i dag. Nye teknologier og it-forbedringer såsom AI, blockchain, robotteknologi, maskinindlæring og cloud computing former enormt forsyningskædens logistik- og ledelsesindustri såvel som vores liv.

Det er ikke tilfældet, at supply chain management-sektoren forventes at nå 24,532 milliarder dollars i 2025 og vokse med en samlet årlig vækstrate på 9,7% fra 2018 til 2025 ifølge Allied Market Research. Alle disse udviklinger oversættes til en hastighed og lavere omkostninger ved leveringstjenester plus en forbedring af pålideligheden af tjenesterne. Utvivlsomt er logistik- og forsyningskædeindustrien ikke den samme som for et årti siden og ser stadig en hurtig transformation i alle sektorer. Derfor betragtes teknologi ikke som en markedsfordel for de mest teknologikyndige virksomheder, men som en standard på et generelt niveau. Det er derfor vigtigt for sektorens nøgleaktører at foregribe, hvordan de nyeste innovationer vil påvirke deres forsyningskæder og drage fordel af den nye teknologi i overensstemmelse hermed.

Ved at forfølge denne dobbelt akkrediterede MBA vil de studerende få adgang til en pålidelig og praktisk uddannelse inden for supply chain management og undersøge de nyeste udviklinger og teknologier med det formål at kunne bruge og anvende dem bevidst i deres professionelle liv.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg

Program Curriculum

 1. Strategi og globalisering
 2. Ledelse og menneskelig ressourcestyring
 3. Operations Management and Trade
 4. International Marketing
 5. Finansiel og økonomisk styring
 6. Iværksætteri & innovation
 7. Business Game
 8. Nye teknologier og optimering af SCM
 9. Indkøbs- og indkøbsstrategi i SCM
 10. Distribution, opbevaring, håndtering, transport og omvendt logistik i SCM. Lagerstyring
 11. Kvalitet, produktivitet og drift
 12. Afsluttende kandidatprojekt

Det endelige projekt af kandidatgraden skrives enten som en forretningsplan eller et casestudie for en eksisterende virksomhed. Dette er en fremragende mulighed for studerende at udvikle deres forretningsidéer og give dem liv, da projekterne overvåges og styres af nogle af de bedste fagfolk på området. Vi opfordrer kraftigt vores studerende til at drage fordel af kandidatprojektet for at skubbe deres grænser ved at bruge det som en øvelse for iværksætteri.

Projektet kan udføres enten individuelt eller i en gruppe.

Elevprofil

 • Professionelle inden for logistik og supply chain-områder, der ønsker at opdatere deres viden og færdigheder med de bedste fagfolk i sektoren.
 • Iværksættere, der ønsker at få et detaljeret overblik over forsyningskæden, driften og logistikledelsesaspekterne sammen med de nyeste udviklinger og teknologier på markedet.
 • Nye kandidater, der ønsker at specialisere sig inden for supply chain management med en innovativ og unik tilgang, der gør det muligt for dem at få en konkurrencemæssig fordel på tidspunktet for tilslutning til arbejdsmarkedet.

Akkreditering

Dual Degree i e-Supply Chain Management

 • MBA i International e-Supply Chain Management af BEBS Barcelona Executive Business School
 • Kandidatgrad i international e-supply chain management af UCAV (katolske universitet i Ávila)

BEBS er en privat handelshøjskole, der tilbyder videregående uddannelse, der er gyldig over hele verden, såvel som den er medlem af Association of Business Schools in Spain (AEEN) og European Union Private Higher Education (EUPHE).

Nødvendige dokumenter

 1. Opdateret CV (CV)
 2. Motivations brev
 3. Pas eller ID kopi
 4. Bachelorgrad
 5. Akademisk post (Transskription / Grader)
 6. IELTS 6.0 eller tilsvarende, såsom TOEFL eller tidligere uddannelse i engelsk
Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Læs mere

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Minimer