Read the Official Description

MBA i International Business

Den 45-credit International Business MBA-uddannelsen kan afsluttes inden for to semestre og en sommer session på fuld tid eller i to år på deltid, hvis eleverne har deres bachelor i erhvervsuddannelser.

Alle Schiller International University steder er ideelle til Schiller International University kandidatuddannelser i International Business Administration. De tilbyder adgang til regionalt og verdenshovedkvarter i adskillige multinationale selskaber. Den rigdom af informationer, der findes i offentlige biblioteker, ambassader, høje kommissioner og forskellige internationale organisationer, bidrager væsentligt til Schiller International University studieprogrammer i erhvervslivet.

Coursework for Master of Business Administration grad understreger de detaljerede aspekter af international markedsføring, ledelse, økonomi og økonomi. Gradskrav er designet til at give praktisk viden og uddannelse til fremtidige virksomhedsledere.

Der er et øget behov for ledere, som effektivt kan navigere i multinationale selskabers interesser, når de beskæftiger sig med internationale kunder og leverandører. Med den rette uddannelse kan du blive en vigtig del af et forretningsteam.

Ud over de grundlæggende forretningsprincipper vil de studerende blive fortrolige med de sproglige, sociale, økonomiske og politiske forhold og forretningsmetoder i flere lande. Principper i erhvervsøkonomi samt anvendelse af økonomi og psykologi til markedsføring er grundigt dækket.

Oplysninger: www.schiller.edu/disclosures

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris »

Last updated February 6, 2019
This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
12 - 15 måneder
Fuldtid
Price
26,430 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date