Udviklet af fagfolk, giver denne banebrydende MBA dig de færdigheder og tankegang, der skal fungere med succes på internationale markeder.

Programmet konstruerer en bred vision for international forretning og en detaljeret forståelse for de store udfordringer, der står over for globale virksomheder. Sektoren har brug for enkeltpersoner med fleksible tankegangs- og adfærdsmønstre for at lykkes i et konkurrencedygtigt internationalt erhvervsmiljø.

Dette program er en fremragende kombination af en solid generel MBA sammen med en specialisering fokuseret på internationale aspekter af erhvervslivet og ledelsen. Denne grad udvikler en dyb forståelse af de organisatoriske strukturer i internationale virksomheder og international handel. Vores MBA giver dig fremragende viden inden for international ledelse, økonomi, international markedsføring og skarpe færdigheder i analyse, forhandling, ledelse og strategi. Du vil udvikle evnen til at analysere og genkende forretningsmuligheder og derefter styre iboende risici for at afvikle succesfulde tilbud på internationale markeder.

Dette program forbereder kandidater til ledende karriere i enhver form for industrier, der spænder fra multinationale virksomheder, import-eksportvirksomheder, konsulentfirmaer til internationale organisationer.
Vores ansættelseskonto er fremragende: 86% af vores kandidatstuderende finder et job eller et nyt job inden for 6 måneder.

Vores MBA tilbyder en innovativ, beskæftigelsesorienteret tilgang til studier ved hjælp af aktuelle industri eksempler, diskussioner, casestudier, problemløsning og gruppearbejde. Læseplanen er designet til at give dig virkelig erhvervsmæssige færdigheder. Kurser undervises af professorer med erhvervserfaring.

HURTIGE FAKTA

 • Triple akkreditering: ACBSP, IACBE, EDUQUA
 • Længde: Fuldtid (1 studieår)
 • Små klasser: 15-20 studerende
 • Sprog: kurser undervises på engelsk.
 • MBA studerende: 50% lokal
 • 3 indtag pr. År: januar, april og oktober

HVOR VORES ALUMNI SIG

"Den uddannelse, jeg modtog hos IFM, har hjulpet mig meget først og fremmest med at give mig en orientering om, hvad jeg gerne vil gøre, og for det andet følger den praktiske tilgang, IFM følger, mig med værdifulde oplysninger, der hjælper mig hver dag i min professionelle karriere. ”
Julian Strosek, Generaldirektør, Kiveda Group, Germany

"Denne intensiv træning er orienteret mod" business realities ". Det har hjulpet mig i mine daglige opgaver som leder, som refleksion og evnen til at tage et skridt tilbage, så vi får et større billede af de løsninger, som en virksomhed har brug for. "
Yannick Theler, administrerende direktør, Ubisoft, De Forenede Arabiske Emirater

ADGANGSKRAV

 • Et online ansøgningsskema og et motiv med 300-400 ord
 • Officiel bachelorgrad: Bacheloruddannelse eller tilsvarende.
 • For ikke-engelsktalende engelsktalere skal du dokumentere din engelskfærdighed.
  (IELTS (6.0), TOEFL (80 ibt) eller tilsvarende. In-house IFM / online engelsk test)
 • Et resume / curriculum vitae, der viser din erhvervserfaring, hvis det er relevant.
 • Et refunderbart ansøgningsgebyr på CHF / EUR 150.
 • Internationale studerende: Bevis for økonomiske midler til at betale for kurset (brev eller kontoudskrift).
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Feb 2020
Duration
9 måneder
Fuldtid
Price
32,500 CHF
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date