Mission

Hovedprogrammet for dette program er at uddanne og udstyre menneskelige ressourceforvaltere med viden og færdigheder, der skal sætte dem i stand til at spille en aktiv og strategisk rolle i den samlede forretningsproces ved at designe HR-systemer og -procedurer, der er tilpasset virksomhedens prioriteter og forretninger målsætninger.

mål

Formålet med dette program er at:

  1. Giv eleverne den erfaring og viden, der er nødvendig for mellem- og topniveau karriere inden for human resource management og udvikling.
  2. Giv de studerende den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at arbejde effektivt med menneskelige ressourcer for at forbedre medarbejdernes bidrag til organisatorisk effektivitet

Adgangskrav

Enhver kandidat, der søger optagelse i det 2-årige MBA-program, skal have mindst en bachelorgrad (på et hvilket som helst felt) med et minimum af 2. klasse Honours (50% pass) eller en tilsvarende kvalifikation anerkendt af Universitetsrådet
Kandidater med en hvilken som helst anden kvalifikation, der ikke anses for ækvivalent, kan kræve at tage yderligere bachelor- og / eller postgraduate uddannelser, der anses for relevante af instituttet. Optagelse af sådanne ansøgere skal bekræftes med forbehold for en vellykket gennemførelse på de krævede supplerende uddannelser.

Fremtid, Karriere og Beskæftigelse

Efter graduation skal MBA kandidater besætte såvel mellem som ledende ledende stillinger i enhver erhvervsorganisation, både i den offentlige og private sektor samt nationale og internationale ngo'er.

Gebyrer

Undervisningsgebyret pr. År er 2.024.500F CFA for Kamerunerne og 4.039.500 F CFA for udenlandske studerende.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Catholic University Of Cameroon »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Feb 2020
Duration
2 år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019, Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019, Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date