AACSB Accredited

Gå stærk for menneskelige ressourcer.

Ledere inden for human resource management i Raleigh og videre er kritiske for enhver organisations succes. De er ofte det første og sidste indtryk, et firma gør på medarbejderne. Som sådan er stærke, kyndige og etiske personaleforvaltningsledere altid i høj efterspørgsel.

For at imødekomme behovet for dygtige fagfolk tilbyder Meredith MBA nu en human resource management koncentration . Koncentrationen er designet til at supplere MBA's kerneplan (og at udnytte Merediths bemærkelsesværdige styrke på området). Ved at gennemføre en MBA med en koncentration i human resource management, vil du forbedre din karriere og skabe muligheder for professionel udvikling.

Gennem Merediths MBA-program med HR i Raleigh, lærer du at træffe strategiske personalebeslutninger og indlæsninger af medarbejder- og arbejdsmarkedsrelationer. Du vil blive dygtig til at tiltrække, motivere og beholde det bedste talent for din organisation. Du bliver en endnu stærkere forretnings professionel.

For at tjene koncentrationen, fuldfører du 24-credit-time Core MBA - sammen med tre HRM valgfag for i alt 33 kredit timer.

Hvorfor Meredith?

På Meredith er vores program lille nok til at lære dig at kende som individ. Du udvikler meningsfulde relationer med ekspertfakultet og bliver en del af det pulserende human resource management community. Du vil mødes med besøgende højttalere og netværk med dine jævnaldrende. Du vil være klar til LEaD. Med Meredith MBA med en koncentration i Human Resource Management, vil du gå stærk.

Merediths human resource management curriculum er certificeret af Society for Human Resource Management, den internationalt anerkendte leder inden for HR certificering.

Human Resource Management Concentration - Curriculum

MBA Core Curriculum (24 credits)

Human Resource Management Concentration Yderligere krævede kurser (9 point)

  • MBA - 615: Udvikling af menneskelig kapital (3 cr.)
  • MBA - 616: Etiske og juridiske beskæftigelsesproblemer (3 cr.)
  • MBA - 617: Managing Reward Systems (3 cr.)

Merediths human resource management curriculum er certificeret af Society for Human Resource Management, den internationalt anerkendte leder inden for HR certificering.

Krav til læseplaner og kursusbeskrivelser er underlagt ændringer i hvert katalog.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra Meredith College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date