Read the Official Description

Fremtidens markedsføring er utænkeligt digital. Dagens hurtigt fremskredende teknologier forvandler erhvervslivet på en måde, der kræver et skift i markedsføringsparadigmet. Markedsføringsbudgetterne skifter i stigende grad fra traditionel markedsføring og reklame til digital som mobil, sociale medier og videoudgifter fortsætter med at øge og ændre mediemarkedet.

Læringsmål

Concordia University Chicago MBA-specialisering inden for digital marketing giver dig de strategiske og analytiske evner til at guide organisationer i en digital verden, der oversvømmes med data om kunder, produkter og interaktioner. De fire kurser inden for denne specialisering er designet til at hjælpe dig med at forstå digital marketingstrategi og planlægning, mobil marketing og sociale medier strategier samt digital marketing analytics. Dine organisationer kræver, at du forstår vigtige og passende digitale målinger og hvordan du bruger dem til at analysere og forbedre digitale marketinginitiativer og markedsføringsafkast. Kandidater vil succesfuldt kæmpe for digitale marketingkampagner, samtidig med at deres organisations vækstinitiativer opnås.


Adgangskrav

Ingen appafgift, ingen GRE påkrævet


Curriculum

INTERNATIONALE STUDENTER: Ud over de grundlæggende studieplaner, der er angivet nedenfor, skal internationale studerende, der deltager i ansigt til ansigt, på CUC campuset, tage seminaret i højere uddannelse, en 3-kredit kursus.

  • Digital strategi og planlægning
  • Digital Marketing Analytics - sociale medier måling, søgning og website måling.
  • Social Media Marketing Communications
  • Mobil marketing


Karrieremuligheder

  • Digital Content Marketing Manager
  • Direktør for Digital Marketing Strategy
  • Digital Brand Manager
  • Digital Marketing Consultant
  • VP for Global Digital Marketing Programs


Artikel: Efterspørgslen efter digital markedsføring

De mest populære job i digital markedsføring viser, hvad arbejdsgiverne søger efter Dave Chaffy.


Efterspørgsel efter MBA-kandidater

Ifølge Graduate Management Admission Councils undersøgelse af 185 virksomheder i 33 lande over hele verden planlægger 87 procent af arbejdsgiverne at opretholde (43%) eller øge (43%) hovedtal for nye MBA-hyringer. Enogfyrre respondenter er tilknyttet virksomheder i Fortune 500 og omfatter 22 fra Fortune 100 virksomheder.

Program taught in:
Engelsk

See 10 more programs offered by Concordia University Chicago »

Last updated April 18, 2018
This course is Online
Start Date
Aug. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date