Mission

Dette program sigter mod studerende med en dynamisk blanding af nutidige problemer, der påvirker Banking, Tax Administration og Finance. En sådan tilgang er bestemt ideel til et land, der stræber efter at finde sin plads blandt nye økonomier.

mål

Hovedformålet med dette kursus er at give de studerende eksisterende viden, der forbinder teori med at praktisere på området. Det sigter også på at uddanne elever, der er kompetente til at håndtere monetære og andre finansielle holdninger på både mellem- og øverste ledende stilling i økonomien.

Adgangskrav

Enhver kandidat, der søger optagelse i det 2-årige MBA-program, skal have mindst en bachelorgrad (på et hvilket som helst felt) med et minimum af 2. klasse Honours (50% pass) eller en tilsvarende kvalifikation anerkendt af Universitetsrådet.

Kandidater med en hvilken som helst anden kvalifikation, der ikke anses for ækvivalent, kan kræve at tage yderligere bachelor- og / eller postgraduate uddannelser, der anses for relevante af instituttet. Optagelse af sådanne ansøgere skal bekræftes med forbehold for en vellykket gennemførelse på de krævede supplerende uddannelser.

Fremtidige, karrieremuligheder og beskæftigelsesmuligheder

Efter graduation skal MBA kandidater besætte såvel mellem som ledende ledende stillinger i enhver erhvervsorganisation, både i den offentlige og private sektor samt nationale og internationale ngo'er.

Gebyrer

Undervisningsgebyret pr. År er 2.024.500F CFA for Kamerunerne og 4.039.500 F CFA for udenlandske studerende.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Catholic University Of Cameroon »

Senest opdateret July 25, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Feb 2020
Duration
2 år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019, Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019, Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date