Adgangskrav:
I Frankrig: Baccalauréat + 2 / + 3 yderligere undersøgelser - I Belgien: Certificat de fin d'études secondaires +3 yderligere undersøgelser - I Spanien: Bachillerato +3 yderligere undersøgelser - I Schweiz: Maturité +3 yderligere undersøgelser - I andre lande: Bachelor Degree **
Sprogfærdighed:
For engelskkurser: IELTS 6.0 (akademisk), TOEFL iBT 90, Cambridge CPE B2 / CAE B2 / FCE Grade B - For fransk kurser: DELF B2 (minimum) eller DALF C1 (anbefales)
Varigheden af ​​studierne:
18 måneder * til 30 måneder **
Studerende, der har studeret i Hospitality gren i 3 år efter gymnasiet kan træde direkte ind i MBA-grad program, hvis deres ansøgning er accepteret.
** Studerende, der dimitterede fra et andet større end Hospitality træder Foundation År forud for MBA-uddannelsen. Fundamentet år sigter mod at give den operationelle og ledelsesmæssige baggrund, der er obligatorisk for at blive en effektiv senior manager.
Uddannelse mål:
Erhvervelse analytisk og beslutningstagning metoder, samt praktisk ledelseserfaring. Udvikling af et åbent sind indstillet på erhvervslivet i almindelighed for at dyrke iværksætteregenskaber, især inden for områderne hositality og turisme.
Titel og grader:
MBA 's Degree i International Hotel Management/ Directeur d'Hôtellerie international
Statsniveau I grad registreret i National Repertory af professionelle certificeringer af April 5, 2012 ved-lov fremsat af den franske minister for Labor, beskæftigelse og sundhed og offentliggjort i den franske Republik EF-Tidende den 14. april 2012.
Europæiske MBA-grad i International Hotel Management/ Directeur d'Hôtellerie international
Præmier i vin og spiritus (WSET niveau 2) Grad leveret af EURHODIP, Association of Leading Hotel Schools i Europa.