Master of Business Administration (MBA) Top op

Adgangskrav:

Ansøgere skal have en forbrugskategori Level 7 Postgraduate Diploma. Bevis for engelsk sprog evne på et niveau svarende til IELT s 6.5. Andre kvalifikationer kan overvejes fra sag til sag. Forhør om dine specifikke kvalifikationer.

Minimum Alder:

19 år

Varighed:

6 måneder

Indtagelse Datoer:

Januar, april, juli og oktober Master of Business Administration Top-up er en 6 måneders program designet til at opdatere dine lederevner og hjælpe dig med at udvikle nødvendige færdigheder til at foretage strategiske forretningsmæssige beslutninger.

Graden tildeles af University of Northampton og leveret gennem vores partner LSM. Stratford College giver supplerende topmoderne, at kurser hjælpe alle studerende videregive deres akademiske program med lethed. Disse supplerende kurser ikke en del af uddannelsen og er ikke obligatorisk at opnå den grad kvalifikation. Men de er leveret af Stratford College til alle studerende til at hjælpe med at hjælpe de studerende med deres undersøgelse færdigheder.

Vi er stolte af at give fokus og opmærksomhed på vores studerende. Vi identificerer deres indsatsområder og tilbyde den hjælp og støtte, de har brug for at fuldføre deres akademiske program opgaver med lethed! Dette omfatter uddannelse studerende til at identificere og håndtere de vigtigste krav opgave, at give indsigt til den relevante anvendelse af Harvard referencesystem og andre områder, som øger den studerendes forståelse af forskning, metode og andre vigtige undersøgelse færdigheder.

Kvalifikation Oversigt

  • Credit Værdi 60 point
  • Kvalifikationsniveau 7
  • Varighed 6 måneder

Moduler i Master i Business Management Top Up program er de kritiske spørgsmål i Business modul (10 point) og Business Research Project-modul (50 point).

Modul Synopsis

Modul mål: Kritiske spørgsmål i virksomheden

Modulet sigter mod at udvikle læring på følgende måder:

  • At udvikle en kritisk forståelse af tematisk karakter af undersøgelsen af ​​organisationer og erhvervsklimaet.
  • For at aktivere deltagerne til kritisk at vurdere de opgaver og ansvar erhvervsledere fra en integration perspektiv; gennem indførelse af moderne og pervasive spørgsmål.

Modul Målsætning: Business Research Project

Modulet har til formål at gøre det muligt for eleven på følgende måder:

  • For at lette udviklingen af ​​avanceret niveau uafhængig arbejdsgruppe og kritiske problemløsning færdigheder i en stort set ustruktureret ramme. Deltagerne vil blive bedt om at definere både erhvervslivet problemet og vælge de mest relevante datakilder. Dette vil omfatte udvikling af en vurdering af sagen studieteknik som et middel til at forstå ledelsesmæssige problemer og spørgsmål. Især bør deltagerne være i stand til at forstå den gratis karakter af forskellige forskningsprojekter tilgange og metoder og værdien af ​​triangulering i forskning design.
  • At udvikle deltager viden og færdigheder med en række ledelsesmæssige forskningsmetoder, herunder kvantitative og kvalitative interventioner, herunder dataindsamling, syntetisere, analysere og rådgivning færdigheder sammen kapaciteter i rapporten skrivefærdigheder. Modulet sigter ikke blot at udvikle en akademisk skrivestil, men også at gøre det muligt for deltagerne at dyrke en professionel corporate typografi.
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Stratford College Of Business Management »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
6 måneder
Fuldtid
Price
6,500 GBP
UK / EU-studerende. International (Student visum besøgende) / London Centre (£) 7500. International center (£) 5500. fjernundervisning (£) 4850
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date