Initiativet i 2005 er MBA's strategiske ledelse og økonomisk intelligens (MSIE) unik i Frankrig i dag, fordi den virkelig er i krydset af økonomisk intelligens og strategisk ledelse .

Ved at gå ud over de traditionelle tilgange til organisatorisk ledelse og konkurrencedygtig analyse, tilbyder MSIE's løbende træning metoder, der er tilpasset de nye beslutningstageres behov, der står over for stigningen i økonomiske sammenstød.

Skemaerne er kompatible med en fuldtids faglig aktivitet. Auditorernes personlige akkompagnement med henblik på at nå deres faglige mål er EMT's pædagogiske karakteristika.

Desuden er L'Ecole de Guerre Economique det certificerende organ for titlen " Ekspert (e) i økonomisk intelligens ", niveau I, der er registreret i National Directory of Professional Certifications (RNCP).

stillinger

Siden 2002 er Ecole de Guerre Economique blevet bedømt som den bedste franske formation i "Økonomisk intelligens" af Eduniversal-SMBG-vejledningen til de bedste mestere og 7. bedste mester i 2017 i "Masters i Business Intelligence, Knowledge and Security Management" (Best- masters.com).

Christian Harbulot, programleder, modtog den bedste pædagogpris for alle kurser i 2005 på pædagogikprisen.

målsætninger

  • Giv revisorerne nøglerne til økonomisk intelligens projektledelse.
  • Lær, reproducer og anvend de bedste praktiserendes metoder i økonomisk intelligens.

Hvem er træningen til?

MBA strategisk ledelse og økonomisk intelligens uddannelse er af højt niveau og er rettet mod ledere og ledere af alle funktioner (forretningsudvikling, marketing, kommerciel, finans, juridisk, strategi, R

Parteneriats

I 20 års eksistens har økonomiske krigsskole smedet stærke relationer med sine institutionelle partnere, akademiske eller tekniske, både i Frankrig og internationalt. For eksempel: EI Institute, CCI France, Prometheus Foundation, ANAJ-IHEDN, Big Data Alliance, Lexis Nexis, KB Crawl, Gephi Consortium, etc.

Kursusprogram

MBA Strategic Management og Economic Intelligence kursus har en gennemsnitlig varighed på 320 undervisningstimer plus 80 andre timer med regisserede øvelser.

Den er opdelt i 3 undervisningsmoduler og 2 kalendere tilpasset hver faglig aktivitet.

  • Lektioner: Dette indebærer at forstå samspillet mellem geoøkonomiske, konkurrencedygtige og samfundsmæssige spørgsmål, dechifrere de nye kilder til økonomisk konkurrence, brud, alliancer og koalitioner, identificere økonomiske ekspansionsmetoder og nye tilgange til økonomisk udvikling. erobring af markedet.
  • Indledte øvelser: EGE-pædagogikken er hovedsagelig baseret på handlinger, det vil sige øvelser udført af sager foreslået af virksomheder, administrationer eller økonomiske aktører i civilsamfundet.
  • Personligt arbejde: Det handler om at forberede en fremtidig beslutningstager til at vide, hvordan man bruger alle informationssamfundets kilder. Kørsel af forretninger indebærer en ny tilgang til ledelsen gennem læring og mastering af værktøjer til forskning, informationsanalyse og beslutningsstøtte.

muligheder

I lyset af en stigning i risiko og dets eksponering for det internationale marked som følge af globaliseringen, skal virksomheden nu have en start.

Den voksende indbyrdes afhængighed mellem de økonomiske, politiske og samfundsmæssige områder kombineret med en kommunikationsverden, der er forstyrret af nye teknologier, har øget behovet for, at virksomhederne leverer strategisk, pålidelig og høj værditilvækst.

Forvaltning af denne informationsstrøm kræver specifik knowhow, som EI professionelle mestere.

Kerneforretningen af ​​økonomisk intelligens fokuserer på informationscyklusen, som er selve essensen af ​​disciplinen. Denne cyklus opsummerer virksomhedens informationsbehandling og definerer den ekspertise, der er nødvendig for dens kontrol.

indlæggelser

Skolen giver dig mulighed for alle sine kurser at anvende online hele året: fra januar til december.

Udvælgelsen af ​​kandidater udføres på fil (CV ansøgning spørgeskema) efterfulgt af et motivationsinterview.

Adgangskrav til MBA Strategisk Management og Økonomisk Intelligence uddannelse:

Bac 4 valideret og 3 års erfaring med rammefunktioner.

Program undervist i:
Fransk

Se 4 flere kurser fra L'Ecole de Guerre Economique »

Senest opdateret March 1, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
12,700 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist