Træningsreference i Frankrig, som er nummer 1 i Eduniversal-palmares siden 2002, giver MBA-specialiseret økonomisk intelligensstrategi SIE også adgang til titlen "Ekspert (e) i økonomisk intelligens" , niveau I, der er registreret i National Directory of Professional Certifications (RNCP) .

Organiseret omkring et undervisningscenter (referenceprogram i strategi og økonomisk intelligens) og et anvendt forskningscenter i IE er denne banebrydende struktur i Europa solid forankret i en tværfaglig tilgang til læsning af magtbalancen. International.

Selvom begrebet økonomisk krig har formidlet mange tvetydigheder, ikke epistemologisk men ideologisk, har den teoretiske forskning i de senere år nu tendens til at klarlægge og validere vores tilgang til konkurrencedygtige konfrontationer.

stillinger

Siden 2002 har hun været rangeret som den bedste franske formation i "Economic Intelligence" af Eduniversal-SMBG-vejledningen til de bedste mestere og 8. bedste mester i verden i 2017 i " Masters in Business Intelligence, Knowledge and Security Management " (best-masters.com).

Christian Harbulot, programleder, modtog prisen for den bedste pædagogiske træner i 2011 til pædagogikprisen.

målsætninger

Træn de bedste eksperter i strategi og business intelligence.

Hvem er træningen til?

MBA-strategien og økonomisk intelligens er rettet mod studerende fra universiteter, erhvervsskoler, ingeniører, IEP'er og fagfolk.

Kursusprogram

Reformen af vores pædagogik trådte i kraft i begyndelsen af studieåret 2015/2016. Det er struktureret omkring tre hovedprincipper:

 • En omstrukturering af de syv kursus moduler
 • Større hensyntagen til det enkelte arbejde
 • En dynamisk læring af EI spredte over året i fjorten øvelser.

Oprettelsen af et Business Development-modul afspejler vores ønske om at forankre nogle af lektierne fra EMT i spørgsmålet om udvikling af virksomhedernes konkurrenceevne. Det forekommer os afgørende at træne vores elever i informationsstyringsmetoder tilpasset konteksten til global konkurrence. Modulet dedikeret til analyse og metodik har et tværfagligt kald, der giver mulighed for at krydse ledelsens bidrag, organisationens sociologi og den aktuelle IE.

Individuelt arbejde tegner sig nu for 30% af den samlede score. Denne ændring i evalueringen sætter ikke spørgsmålstegn ved betydningen af gruppearbejder, men sigter mod bedre at forstå udviklingen af videnopkøb.

Styrken i EMT i dag er dens evne til at give eleverne ægte sager til behandling i forskellige former for motion. Deres antal og mangfoldighed stiller os i dag som den eneste træning til at undervise EI ved at kombinere produktionen af viden, styring af økonomiske magtrelationer og brugen af informationsteknologi.

 • Modul 1: Forståelse af økonomisk intelligens
 • Modul 2: Geoøkonomi og globalisering
 • Modul 3: Informationsstyring og vidensproduktion
 • Modul 4: Analyse og metodologi
 • Modul 5: Risikostyring
 • Modul 6: Forretningsudvikling og økonomisk intelligens
 • Modul 7: Influence Operations
 • Operationelle øvelser

Mercurie professionalisering program

Professionalisering program i økonomisk intelligens

MercurIE er et af undervisningsresponserne fra EGE, som giver eleverne mulighed for at forstå de strategiske akser, der er udviklet af et firma i den første uddannelse "Economic Intelligence Strategy EIS".

Af team arbejder eleverne til fordel for en ledelse af en stor gruppe, en SMV eller en skuespiller i den offentlige eller parapublic sektor for at gennemføre en undersøgelse, der kræver perfekt manipulation af den underviste metode.

Over 8 måneder, en dag om ugen, ledsaget af en lærer fra skolen og ledere fra partnerfirmaet omdefinerer eleverne temaet for undersøgelsen, indfører et system til overvågning og indsamling af information, udføre undersøgelsen med ekspertmøde og feltoperationer (messer, besøg?) og færdiggør dokumentet med et sæt anbefalinger, der skal følges.

De skal derefter støtte deres arbejde med en præsentation inden for den pågældende afdeling.

Dette Mercurie-program er meget mere end en praktikplads, da det giver eleverne mulighed for at gennemføre hele eller en del af det lærte program og udvikle et samarbejde inden for prestigefyldte strukturer som Innovation Works i EADS Group, R

muligheder

Siden oprettelsen i 1997 har L'Ecole de Guerre Economique etableret sig som den europæiske reference for uddannelse i økonomisk intelligens .

En vigtig aktør i det franske landskab af EI skelnes af den L'Ecole de Guerre Economique ved sit permanente ønske om at fremme EI .

Dens alumni netværk er den største og en af de mest magtfulde i Frankrig i IE. Alumni Association (AEGE), der samler alle kandidater fra skolen (første uddannelse og efteruddannelse) repræsenterer mere end 1700 aktive medlemmer .

Den faglige integration i EI's handler er af størrelsesordenen 85%.

Denne figur alene illustrerer EGE's fremragende ry blandt virksomheder og regeringer.

indlæggelser

Skolen giver dig mulighed for alle sine kurser at anvende online hele året: fra januar til december.

Udvælgelsen af ​​kandidater udføres på fil (CV ansøgning spørgeskema) efterfulgt af et motivationsinterview.

Adgangskrav:

Bac 4 valideret eller Bac 3 og 3 års erfaring med ramfunktioner.

Program undervist i:
Fransk

Se 4 flere kurser fra L'Ecole de Guerre Economique »

Senest opdateret March 1, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
12,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date