Læs den officielle beskrivelse

MBA Professional grad i Hotel og Turisme Management

Forudsætning: 3-årigt program (Associate Degree, Bachelor, Masters inden for et fag).
Undervisningssprog: Engelsk
Varighed program: 2 år.

Kandidater, der har gennemført en 3-årig grad, uanset disciplin, kan ansøge om Master of Business Administration med speciale i Hotel og Turisme Management (MBA Professional).

Denne intensive og krævende videregående uddannelse undervist gennem engelsk giver de studerende med et bredt udvalg af vidtrækkende karrieremuligheder. I løbet af de to år, de studerende tilegne sig den nødvendige viden og ekspertise til at ruste dem til lederstillinger inden for gæstfrihed og turisme. De ledelsesmæssige færdigheder erhvervet er også relevante for enhver anden branche nødvendiggør personale tilsyn, team coaching, regnskabsmæssige kompetencer, etc.

AIM er MBA kandidater er udstyret med en solid og velkendt grad, en god beherskelse af engelsk og brancheerfaring erhvervet gennem praktikophold i lederstillinger i Frankrig og i udlandet. Som et resultat, de er i den bedst mulige position til at sikre beskæftigelse i månederne efter endt uddannelse med garanteret arbejdsgiverne, at de rekrutterer en høj kvalitet kandidat, der er klar til omgående brug.

MBAaccreditation

MBA-program

AIM tilbyder høj kvalitet professionelle uddannelsesprogrammer undervises på engelsk rettet mod at forberede de studerende til lederstillinger i førende internationale hoteller og tilsynsmæssige positioner i turismerelaterede sektorer. AIM er MBA kandidater er særligt efterspurgt af personalekonsulenter takket være de undervisningsprogrammer af høj kvalitet forstærket af industrien praktikophold i ledelse, hvilket gør dem umiddelbart operationelt og i overensstemmelse med arbejdsmarkedets behov efter endt uddannelse fra skolen.

Organisationen af ​​MBA studier over 2 år

MBAorganization

Præsentation af MBA Professional

MBA Professional, en fortsættelse af vores Master of Science (MS) program køre siden 1992, tilbyder professionelle uddannelsesprogrammer i luksus restaurant forvaltning1 og internationale gæstfrihed forvaltning2.

 1. Takket være AIM partnerskab med Alain Ducasse Education træningsprogram , kan de studerende drage fordel af de kurser, der jævnligt tilbydes af centret.
 2. Se Ahla professionelle certificeringer.

MBA Professionelle studerende har allerede afsluttet videregående uddannelse, enten i gæstfrihed (MBA udvikler deres viden på dette område), eller andet sted i de Sciences, Arts, Business Administration eller humaniora (MBA er valgt af kandidater, der søger en karriere forandring).


Udvalgte ansøgere skal have erhvervserfaring, en god beherskelse af fremmedsprog og en bred almen viden.

Hovedretter

MBA1preparatoryMBA2professional2015_079

Ansøgning

Ansøgningsfristen

NB: Indlæggelser og registreringer foretages underlagt antallet af pladser, der forbliver til rådighed (begrænset til 30 elever pr klasse).
Hvis din interesse i vores Academy er konkret, anbefaler vi, at du ikke forsinke at sende din ansøgning. Da antallet af ansøgninger stiger hvert år, kan registrering lukke tidligere også.

Vilkår for anvendelse og registrering

Send os din ansøgning med følgende dokumenter:

 1. Det udfyldte ansøgningsskema.
 2. En fotokopi af dit:
  • nationale identitetskort (begge sider),
  • eller pas.
 3. En følgebrev (på fransk eller engelsk) forklarer dit valg af turistsektoren og gæstfrihed, at årsagerne til din ansøgning AIM og det program, du har valgt.
 4. Fotokopier af dine sidste tre akademiske rapporter og kvalifikationer eller eksamensbeviser, som du har opnået.
 5. En nylig TOEFL certifikat (mindre end et år), eller bevis for et tilstrækkeligt niveau i engelsk (certifikat af engelske undersøgelser, certificering af kurser taget på engelsk, etc.).

Hvad vi forventer af potentielle studerende:

 • En god forståelse af engelsk
 • En kapacitet til intensiv videreuddannelse
 • Rigtig motivation til at gå forbi "comfort zone"
 • Upåklagelig udseende

Optagelse og stadier

 1. Efter modtagelse og undersøgelse af ansøgninger, vil ansøgere blive informeret om, hvorvidt de er blevet accepteret til den næste fase.
 2. Hvis de er, så ansøgere, der er bosat i Frankrig vil blive sendt en dato for en test og en samtale.
 3. Engelsk test (MCQ) og interview.
 4. Breve til studerende annoncerer deres resultater.

Velkomst og præsentation dag, rundvisning i University campus (CIUP): Fredag ​​forud for begyndelsen af ​​det akademiske år


Start af kurser: første mandag i oktober.

International karriere

hotel-Ischia-5stelle-400

Et tæt samarbejde mellem AIM og de mest prestigefyldte virksomheder i verden sikrer Ours studerende effektivt forberedt til professionelle liv.

AIM studerende, efter deres eksamen, hurtigt antage lederstillinger i store internationale hoteller og i andre gæstfrihed virksomheder.

Industri praktikophold

fotolia88452844xxlsvyatoslav-lypynskyy

Hvert år efter et semester af intensive kurser, de studerende gå i gang med en 4 til 8-måneder industri praktik, så de kan sætte i praksis de færdigheder, de har erhvervet gennem deres studier.

Det tætte samarbejde AIM har med internationale hotelkæder og verdens førende virksomheder forbereder de studerende til arbejdsmarkedet takket være operationelle eller management praktikophold effektivt.

Besøg hoteller og paladser, hosting deres repræsentanter på campus med præsentationer og interviews med studerende også bidrage til realiseringen af ​​deres fremtidige professionelle projekter.

Vi modtager jævnligt repræsentanter for paladser: Dorchester Group (Plaza Athénée, Meurice), Four Seasons (Georges V, Grand Hotel Cap-Ferrat), Peninsula, Royal-Monceau, Bristol ... og større hotelkæder: Intercontinental, Hilton, Hyatt, Marriott, Accorhotels ... med dag dedikeret til præsentation og derefter interviews med studerende, uanset deres lederuddannelse eller praktikophold for deres fremtidige job.

Program undervist i:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
17,800 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date