Enhver ledelseskarriere begynder med et første skridt

MBA Postgraduate erfaring af FBS dækker behovet for de kandidater, der ønsker at starte deres professionelle karriere, erhverve en global og reel vision af erhvervslivet. Hertil kommer, at programmet omfatter udført garanterede praktikophold.

Den Postgraduate MBA består af en periode med global vision og en anden af specialisering.

De specialiseringer, som du kan vælge, er General Management, Commercial Management og Marketing, Human Resources Management, Økonomisk-Finansiel Ledelse, International Handel.

Graden af placering af studerende på MBA Postgraduate of FBS er meget høj, for eksempel at 4 ud af 5 studerende, der gør praksis, er endelig ansat af de samme virksomheder.

metodologi

Metoden i FBS Business School er yderst praktisk: den fokuserer fuldt ud på maximen af ​​"Learning by doing", det vil sige at lære ved at gøre. Den metode, der følges i alle FBS MBA-programmer, er Case Metoden, hvorigennem eleverne skal forberede og tilbyde løsninger på praktiske sager, så de studerende står foran beslutningsprocessen. Denne metode kræver en kloster, der er meget veluddannet i denne teknik, da klasserne skal blive autentiske fora for fælles viden.

Program Structure

MBA-programmet på FBS Business School er opdelt i tre perioder.

pic-ia01.png

Leveling perioden starter et par uger før den officielle dato for MBA. I denne periode med frivillig assistance modtager eleverne klasser i regnskabsmæssige grunde, brug af kontorværktøjer og andre emner, der kan hjælpe med i realiseringen af ​​programmet.

MBA-perioden er opdelt i følgende dele eller faser:

 • Fundamentals: En væsentlig revision fra det nuværende panorama af vigtige aspekter for ledelsesmæssig udvikling, der giver en 360º business vision.
 • Avanceret: Uddybende kompetencer og ledelsesmæssige færdigheder gennem indhold lige fra Big Data til International Trade. SPECIALISERING: Den sidste periode består af en specialisering inden for områder af virksomheden, såsom General Management, Financial Management, Human Resources Management eller andre.
 • Projekt: Udarbejdelse af et projekt for oprettelse af firma, hvor man skal anvende den lærde ting med støtte og individuel overvågning af en vejleder.
 • Personlig karriereplan: Komplement til planlægning af den strategiske karriereudviklingsplan for den studerende. Ansættelsesegnethed er et af de vigtigste karakteristika ved FBS MBA.

Når eleverne bliver færdige, kan de gå til træningskomplementer. I denne periode med frivillig assistance uddyber eleverne deres viden om Digital Business, med emner centreret om digital økosystem, vision og digital strategi, forretningsmodeller i digitale miljøer, teknologisk afbrydelse og design tænkning, digital markedsføring og e-handel og HR Management i miljøer digital, samt digital finansiering.

erfaringer

FBS MBA har blandt sine målsætninger ikke kun erhvervelse af viden og beslutningsværktøjer, men også udvikling af personlige færdigheder eller bløde færdigheder.

 • Outdoor. I et par dage ændres sager og noter til anden dynamik i et læringsmiljø uden for skolen og helt anderledes end det sædvanlige, der understreger vigtigheden af lederskab og teamwork.
 • Strategier for effektiv kommunikation. Formålet med denne workshop er at lære at kommunikere for at nå de mål, vi ønsker. Udvikling af en god kommunikationsstrategi giver dig mulighed for at kommunikere effektivt.
 • Besøg til virksomheder. De sigter mod at bringe forretningslivets virkelighed til eleverne. Besøgene giver eleverne mulighed for at komme i kontakt med folk, processer og forretningsmæssige virkeligheder, der giver dem opdateret viden og giver dem mulighed for at kende anvendelsen af deres karriere inden for professionel praksis.
 • Dage af professionel ansøgning. Under uddannelsen i Fundesem vil den studerende kunne deltage i konferencer, seminarer og workshops ledet af professionelle højttalere fra erhvervslivet. Formålet med disse dage er at berige den studerendes læring, være up-to-date med de seneste forretningsnyheder og lære om de seneste tendenser inden for jobsøgning. At kende de profiler, der er mest værdsat af virksomheder, kan hjælpe eleverne med at fokusere på deres professionelle karriere.
 • Udvikling af ledelses talent. FBS-metoden giver eleverne mulighed for at udvikle ledelsesmæssige færdigheder og evner, der løser reelle forretningsproblemer. Denne metode favoriserer teamwork til løsning af sager, integration og berigelse med kollegernes bidrag og erfaringer.
 • Netværk. Forhold med lærere og klassekammerater er afgørende for at begynde at udvikle en karriere inden for enhver sektor.

kloster

FBS Fakultet består af fagfolk fra erhvervslivet på højt niveau med stor erfaring inden for fagområdet samt i undervisning, forskning, rådgivning og rådgivning.

Læringsgruppen har erfaring i ledende stillinger i nationale og multinationale virksomheder samt et godt pædagogisk forberedelse, som gør det muligt for dem at undervise emnerne om virksomheder, hvor de er eksperter. Disse fagfolk giver deres viden, afledt af professionel praksis, i vores MBA-programmer, der giver eleverne en global, præcis og trofast tilpasset virksomhedens virkelighed.

Karriereudvikling

Hos FBS hjælper vi den studerende, så han kan planlægge sin professionelle karriere og træffe de mest hensigtsmæssige beslutninger, så han kan designe og udføre sine hovedmål.

Gennem forskellige tjenester (Karriere Advisor, Coaching

Nogle karriereudviklingsdata er følgende:

 • 4 ud af 5 studerende, der udfører praktikophold med endeligt ansat af de samme virksomheder
 • 95% af eleverne på MBA af FBS forbedrer eller ændrer beskæftigelsen inden for to år efter, at masteren er færdiggjort
 • Mere end 600 virksomheder har ansøgt om stillinger til Fundesem-studerende
 • 130 studerende blev ansat af virksomheder i det sidste akademiske år 2017/18

finansiering

FBS er et non-profit fundament, hvis formål er udviklingen af ​​fagfolk og virksomheder. Derfor tilbyder stiftelsen en række stipendier til kandidater til MBA-programmer, således at enhver studerende, der virkelig er engageret i deres uddannelse, kan fuldføre MBA uden økonomiske problemer. Desuden har FBS meget fordelagtige finansieringsaftaler med flere finansielle enheder.

Program undervist i:
 • Spansk

Se 2 flere kurser fra Fundesem Business School »

Senest opdateret Maj 15, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 21, 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 21, 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 21, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Business Education | Testimonio | MBA