MBA med speciale i international bæredygtig udvikling for erhvervslivet

ESLSCA Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MBA med speciale i international bæredygtig udvikling for erhvervslivet

ESLSCA Business School

Vores MBA i International Bæredygtig Udvikling for Business giver virksomhedsledere i dag og i morgen med tilstrækkelige redskaber til at klare alle miljømæssige udfordringer relateret til deres forretning eller virksomhed, og at undersøge, hvordan disse udfordringer kan skabe entrepreneurielle muligheder.

Det er et tværfagligt program, med en international tilgang, der sigter mod at forbedre deltagernes evne til at forstå og analysere komplekse problemstillinger af bæredygtig udvikling inden for deres fagområde, ekspertise, eller profession.

Deltagerne vil udrette en forståelse af både kortsigtede og langsigtede ændringer er nødvendige for at sikre en moderniseret, progressiv, og velstående forretning på en bæredygtig fremtid.

Kurser løse teknikker og metoder, der allerede anvendes i de mest førende og succesrige nationale og internationale organisationer.

HVEM ER TRÆNING

Den International Bæredygtig Udvikling MBA henvender sig især til studerende med en generel, videnskabelige, økonomiske, juridiske, kommercielle eller ledelse baggrund, der ønsker at udvikle deres viden eller erhverve en dobbelt kompetence samt fagfolk, der, med nogle års erfaring, søger at udvikle sig i deres erhverv.

Kursus Program

Vores pædagogiske filosofi er baseret på at udvikle i vores studerende kvaliteter og værdier som tolerance, forståelse og respekt for andre, samt en følelse af frihed, som fører dem ud af enhver mulig snæverhed og fordomme mod en fyldigere bevidsthed om sig selv og verden.

Programmet består af tre dele, og kan være afsluttet på fuld tid (et år program,) eller deltid (18 til 36 måneder.)

Del I

Denne del fungerer som en Pre-Master session. Kandidater tage 6 kurser, i Business Studies, og erhverve de grundlæggende viden of Business Administration.

kan ydes Dispensationer, baseret på den aktuelle akademiske overførsel politik i vores skole, til de ansøgere, der godtgør at en vellykket gennemførelse af en hvilken som helst af disse kurser i en akkrediteret institution.

Studerende med en BBA grad fra en akkrediteret institution kan fritages del eller hele, af denne session.

Del II

Studerende tager i alt 15 klasser i Master programmet.

del III

I den sidste del af programmet, de studerende er nødt til at fuldføre ”Practicum Capstone” krav.

practicum

I denne slutstenen del af programmet, deltagerne anvender de teknikker og den viden, de har erhvervet til en betydelig projekt af deres egen definition relateret til deres studie spor. Målet er at give de studerende en hands-on praktisk erfaring, der arbejder med en klient på en real-life projekt. Under vejledning af deres practicum vejleder udpeget af skolen, vil deltagerne fungere som konsulent og vil gøre praktiske anbefalinger til deres kunder.

Certifikat programmer og koncentrationer

Undersøgelse Tracks kan nævnes:

  • business Practice
  • Kommunikation og Ledelse
  • ENERGI
  • Engineering
  • Finans og økonomi
  • Generelle Valgfag
  • lov
  • Logistik, Transport og Planlægning
  • turisme

Efter at have opnået en Graduate Certificate, kan deltagerne fortsætte til at tjene en kandidatgrad.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Apr. 2019
Duration
Varighed
1 - 3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
12,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Frankrig - Paris, Île-de-France
Startdato : Apr. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Apr. 2019
Frankrig - Paris, Île-de-France
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen