MBA Master of Business Administration *

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Vores Master of Business Administration-kursus er designet til at fremskynde progressionen for dem, der enten ønsker at starte eller allerede har en karriere i de kreative brancher.

Som studerende ved UCA's Business School for the Creative Industries vil du blive udsat for, hvordan globale virksomheder opererer, undersøger og evaluerer casestudier i virkeligheden og udgør et stærkt fundament for teoretisk viden. Du lærer de nøglefærdigheder, der forventes af personer i ledende stillinger i organisationer, og vil blive opmuntret til at udforske iværksætterånd og udvikle din kapacitet som en fremtidig leder.

Hvert kursus inden for vores Business School-portefølje undervises med et globalt perspektiv, der giver kandidaterne det færdigheder, der kræves for at forfølge en kreativ forretningskarriere overalt i verden. Vores undervisningsprogrammer er alle projektbaserede og kombinerer viden fra både erhvervslivet og den kreative industri for at producere afrundede, meget ansættelige kandidater med en højt anset kvalifikation.

Programmet til vores 1-årige Master of Business Administration-grad er udviklet til at skabe positive og fremadstormende ledere til de spændende og innovative kreative brancher.

Baseret på UCA Epsom, har du den unikke mulighed for at samarbejde og arbejde sammen med andre kreative forretningsfolk på UCA Business School. Det internationale MBA-kursus understøttes af seminarer, tutorials, workshops og kritikker, så du kan udvikle et højt niveau af kompetence inden for praktisk, visuel, mundtlig og skriftlig udtryk og give dig selvtillid til at kommunikere dine ideer effektivt.

Da autonom læring er en integreret del af programstrukturen, forventes det, at du identificerer, udvikler og styrer dit eget internationale erhvervsprojekt baseret på dit valgte specialistområde i den kreative sektor. Gennem et proaktivt forhold til din tutor vil du lede dit projektarbejde og blive understøttet af personale og engagement med professionelle brancher.

Efter vellykket afslutning af kurset vil du være i stand til at træffe professionelle beslutninger på højt niveau, demonstrere ledelsesevner og ekspertise og anvende uafhængig forskning og teori for at fremme kreativ strategisk tænkning og løse komplekse forretningsproblemer.

* Kursus er underlagt validering og har tidligere været titlen International MBA.

Kursus detaljer

Term 1

International Corporate Financial Management

 • Denne enhed skal hjælpe dig med at udvikle en dyb forståelse af virksomhedens vigtigste økonomiske mål og begrænsningerne fra en organisation, der kan påvirke dette mål. Du vil også være i stand til at analysere de moderne principper for virksomhedsfinansiering og undersøge deres gyldighed. Du vil skelne mellem de forskellige finansieringskilder, undersøge deres fordele og ulemper og vurdere et virksomheds kapitalstruktur.

Global Business Management

 • Denne enhed undersøger ledelsens opgave i dagens internationale og globale forretningsmiljø. Den undersøger kritisk de vigtigste opgaver i ledelsen og de teorier, der ligger til grund for dem, under hensyntagen til passende teori, modeller og koncepter til forskellige kulturelle miljøer og udvikler en betinget tilgang til dem, så du kan vælge den mest passende ledelsesstil for dine fremtidige karrierer.

Iværksætteri og innovation

 • Du vil udforske yderligere forholdet mellem kreativitet, innovation og iværksætteri. Du vil også have muligheder for at udvikle en forståelse af, hvordan muligheder identificeres, og hvordan de gøres gennemførlige ved at implementere en forretningsplan for at gøre den levedygtig og realiseret i professionel kreativ praksis.

Term 2

Projektledelse

 • Denne enhed giver dig en større forståelse af analytiske evner til at løse problemer i projektledelse, lære matematiske modeller, som hjælper i beslutningsprocessen og til at udvikle kritisk tænkning og viden i projektledelsens teori og praksis. Denne enhed guider dig gennem mange af de grundlæggende projektstyringsværktøjer og adfærdsevner, der kræves i profit- og non-profit organisationer.

International Business Strategy

 • I hele denne enhed forventes det, at du kritisk undersøger den strategiske styringsproces, som den gælder for internationalt orienterede organisationer for at forblive og opretholde konkurrenceevnen inden for de stadigt skiftende og krævende internationale såvel som industrielle miljøer. Du får en bedre forståelse af de vigtigste koncepter, værktøjer og principper for strategiformulering og konkurrencedygtig analyse.

Term 3

Forskningspraksis

 • Enheden er designet til at give dig mulighed for at blive selvsikker ved hjælp af kreative forskningsteknikker og metoder. Det gør det muligt for dig at udføre og skrive forskning på postgraduate niveau. Det adresserer de elementer, der udgør formel forskning, herunder forskningsforslaget, en række forskningsmetodologier, handlingsplanlægning, udførelse af selve forskningen og præsentation af dine resultater.

International Business Project

 • Enheden International Business Project er kulminationen på dine studier og vil danne en ramme for de centrale ideer og koncepter, der er udviklet i hele din MA. Resultatet vil vise bevis for avanceret konceptuel, teoretisk og teknisk kapacitet over en længere periode med selvstyret undersøgelse.

Gebyrer og ekstra kursusomkostninger

Studieafgifter

Kursusgebyr pr. År for 2020-indrejse er:

 • UK- og EU-studerende på heltid - 10.500 £
 • Internationale studerende på fuld tid - £ 17.500 (standardgebyr)
 • Internationale studerende på fuld tid - £ 16.800 (fuldt gebyr for tidlig betaling)

Ekstra kursusomkostninger

Foruden studieafgiften, se de yderligere kursusomkostninger for 2020-indrejse.

Disse gebyrer er kun korrekte for det angivne studieår. Omkostningerne kan stige hvert år i løbet af en studerendes periode med fortsat registrering på kursus i overensstemmelse med inflation (med forbehold af en maksimal reguleret studieafgiftsgrænse). Enhver justering for fortsatte studerende vil være på eller under RPI-X-prognosesatsen.

Gebyrrabatter og stipendier

For at støtte alle vores nuværende studerende og vores nylige UK-og EU-alumner til at gå videre til det næste studieniveau har vi udviklet en ny vifte af gebyrrabatter på tværs af en række kurser.

 • Læs mere om gebyrrabatter

Faciliteter

MA-kurserne på UCA Epsom deler et baselokale med netværkscomputerfaciliteter, og du har også adgang til vores omfattende udvalg af campusfaciliteter, herunder: printstudios med omfattende screenprintfaciliteter, fotografistudier, 3D-workshops, mediebutik til låntagning af film og fotografering udstyr. Der er også et moderne bibliotek med et væld af bøger, tidsskrifter, specielle samlinger og online ressourcer.

Handelsskole

Den første af sin art i Storbritannien, vores nye Business School for Creative Industries bygger på vores lange tradition for at samarbejde med arbejdsgivere for at kultivere lederskab, iværksætter- og problemløsningsevner.

Adgangskrav

UK adgangskrav

 • En honours degree eller tilsvarende kvalifikation i faget eller en beslægtet disciplin

og / eller

 • Relevant arbejdserfaring, der demonstrerer din evne til at studere på postgraduate niveau.

Der vil også blive taget hensyn til ansøgere, der kan gøre en stærk sag for optagelse i relation til et bestemt projekt og kan demonstrere deres potentiale til tilfredsstillende gennemførelse af kurset.

Internationale adgangskrav

For at se de tilsvarende indgangskrav for dit land skal du kontrollere vores websted.

Din portefølje

Ingen formel portefølje kræves til dette kursus. Vi kræver, at du deltager i en ansøgerdag, der inkluderer en samtale. Dette giver dig også muligheden for at besøge os, møde kursteamet og se faciliteterne. Hvis du ønsker at bringe arbejde til diskussion under dit interview, er du velkommen til at gøre det.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Læs mere

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimer
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mere Mindre