Læs den officielle beskrivelse

De bedste fagfolk er dem, der ved, at du altid kan forbedre

MBA MANAGER af FBS er designet til de fagfolk og ledere, som forstår det konstante behov for at udvide deres ledelseskendskab til at tilpasse sig de løbende faglige udfordringer, som markedet stiller.

FBS mastergrad er en formativ oplevelse designet til at kombinere klasserne med de studerendes faglige liv.

I FBS har vi tilpasset MBA MANAGER i udgaven af oktober 2019 med nye emner for at tilpasse det til virksomhedens virkelighed. Således har vi medtaget emner relateret til Digital Transformation, og vi har tilpasset andre emner.

Vi har også medtaget en før og efteruddannelsesperiode. På den måde kan eleverne få adgang til en udjævningsperiode, før programmet startes. Og når de er kandidater, kan de udvide viden i nogle specialiteter.

Derudover er erfaringer inde i og udenfor klasseværelset blevet styrket i dette kursus. Suppleret med ledelsesmæssige færdigheder workshops.

metodologi

Metoden i FBS Business School er yderst praktisk: den fokuserer fuldt ud på maximen af ​​"Learning by doing", det vil sige at lære ved at gøre. Den metode, der følges i alle FBS MBA-programmer, er Case Metoden, hvorigennem eleverne skal forberede og tilbyde løsninger på praktiske sager, så de studerende står foran beslutningsprocessen. Denne metode kræver en kloster, der er meget veluddannet i denne teknik, da klasserne skal blive autentiske fora for fælles viden.

Program Structure

MBA-programmet på FBS Business School er opdelt i tre perioder.

Leveling - MBA Periode - Tilbehør

Leveling perioden starter et par uger før den officielle dato for MBA. I denne periode med frivillig assistance modtager eleverne klasser i regnskabsmæssige grunde, brug af kontorværktøjer og andre emner, der kan hjælpe med i realiseringen af ​​programmet.

MBA-perioden er opdelt i følgende dele eller faser:

FUNDAMENTALS: En væsentlig revision fra det nuværende panorama af vigtige aspekter for ledelsesudvikling, der giver en 360º forretningssyn.

AVANCERET: Dybdeskompetencer og ledelsesevner gennem indhold lige fra Big Data til International Trade.

SPECIALISERING: Den sidste periode består af en specialisering inden for områder af virksomheden, såsom General Management, Financial Management, Human Resources Management eller andre.

PROJEKT: Udarbejdelse af et projekt for oprettelse af virksomhed, hvor man skal anvende den lærde ting med støtte og individuel overvågning af en vejleder.

PERSONLIG KARRIEREPLAN: Ledsagelse til planlægning af den strategiske plan for karriereudvikling af den studerende. Ansættelsesegnethed er et af de vigtigste karakteristika ved FBS MBA.

Når eleverne bliver færdige, kan de gå til træningskomplementer. I denne periode med frivillig assistance uddyber eleverne deres viden om Digital Business, med emner centreret om digital økosystem, vision og digital strategi, forretningsmodeller i digitale miljøer, teknologisk afbrydelse og design tænkning, digital markedsføring og e-handel og HR Management i miljøer digital, samt digital finansiering.

Blandt de komplementære emner tilføjes et sprogforbedringsmodul.

Komplementære workshops

I løbet af masterudviklingen vil den studerende deltage i forskellige workshops og workshops for at afslutte deres uddannelse.

INNOVATION. Et værksted bygget til at lette de processer, værktøjer og vision, der skal til fornyelse. Det giver den studerende mulighed for praktisk at lære en metode til medskabelse, forskning og innovation.

VISIBILISERING AF PROFESSIONAL SKILLIGHEDER I løbet af kurset er workshops og træningssessioner planlagt til at hjælpe eleverne med at forbedre deres tilgængelighed eller vækst på arbejdsmarkedet.

MOTIVERET UDSTYR, PRODUKTIV UDSTYR. I den rigtige retning af disse hold ligger virksomhedens produktivitet, og for dette er det nødvendigt, at de nye ledere erhverver og udvikler forskellige færdigheder som positiv kommunikation, følelsesmæssig intelligens, anerkendelse ...

DAGER AF PROFESSIONEL ANVENDELSE. Under MBA vil den studerende kunne deltage i konferencer, seminarer og workshops ledet af professionelle højttalere fra erhvervslivet.

kloster

FBS Fakultet består af fagfolk fra erhvervslivet på højt niveau med stor erfaring inden for fagområdet samt i undervisning, forskning, rådgivning og rådgivning.

Læringsgruppen har erfaring i ledende stillinger i nationale og multinationale virksomheder samt et godt pædagogisk forberedelse, som gør det muligt for dem at undervise emnerne om virksomheder, hvor de er eksperter. Disse fagfolk giver deres viden, afledt af professionel praksis, i vores MBA-programmer, der giver eleverne en global, præcis og trofast tilpasset virksomhedens virkelighed.

finansiering

FBS er et non-profit fundament, hvis formål er udviklingen af fagfolk og virksomheder. Af denne grund tilbyder stiftelsen en række stipendier til kandidater til MBA-programmer, således at enhver studerende, der virkelig er engageret i deres uddannelse, kan fuldføre MBA uden økonomiske problemer. Derudover har FBS meget fordelagtige finansieringsaftaler med flere finansielle enheder.

Program undervist i:
Spansk

Se 2 flere kurser fra Fundesem Business School »

Senest opdateret May 20, 2019
This course is Campusbaseret
Start Date
Okt 25, 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 25, 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 25, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Experiencia FBS Episodio 2_El Acto de Apertura Académica

Business Education | Testimonio | MBA