Om

I samarbejde med Boston Metropolitan College (BU MET) har Luxembourg School Of Business ( LSB ) designet et nyt program, der gør det muligt for studerende, der er berettiget til at tjene både en MBA hos LSB og en videnskabsmester på BU MET. Ved at kombinere LSB MBA med BU MET mastergraden, kan du erhverve et mere specialiseret kompetenceniveau inden for et bestemt interesseområde, herunder projektledelse, risikostyring af virksomheder og global marketing management. Studerende indskrevet i dette program vil have mulighed for at gennemføre begge uddannelser samtidigt.

Denne mulighed er designet til fagfolk, der ønsker at supplere deres MBA med deres passion for projektledelse. Studieplanerne giver eleverne de nødvendige værktøjer og teknikker til at overvåge og spore projektomkostninger og tidsplaner. De vil udvikle evnen til at styre ressourcer, kommunikation og komplekse projekter til en vellykket gennemførelse inden for en bestemt tidsramme og budget.

Studerende, der gennemfører kandidatuddannelsen i projektledelse, vil kunne demonstrere:

 • Færdighed i at udvikle en projektledelses livscyklus til projekter, der er relevante for deres faglige område
 • Avanceret kendskab til projektledelsesprocessgrupperne: Initiering, planlægning, udførelse, overvågning og styring og afslutning
 • Færdighed i projektledelsesteknikker, især projektplanlægning, projektkommunikation, omkostninger og tidsplan estimering og kontrol, kontraherende og risiko- og kvalitetsanalyser
 • Kendskab til avancerede værktøjer til estimering og kontrol af projektomkostninger, planlægning af udvikling og sporing og skabeloner til projektledelse og kommunikation
 • Indgående kendskab til strategisk planlægning og styring gældende for store projekter og programmer

Weekend-MBA-programmet giver dig mulighed for konstant at reflektere over og forbedre dit daglige arbejde.

 • Teorien hjælper med at få mening om ting, du har lært gennem din erhvervserfaring, ved at give dig grundlag og retningslinjer.
 • Vores innovative praksisorienterede undervisningsteknikker gør det nemt at overgå fra klasseværelset til arbejdspladsen. Hver klasse vil give dig takeaways, læring der kan anvendes direkte, og dermed forbedre din ydeevne på arbejdspladsen.
 • Derudover vil det styrke dig og give dig den tillid, du har brug for til at træffe vanskelige ledelsesmæssige beslutninger.

Hvorfor en dobbelt grad?

 • Tjen en MBA fra LSB og en videnskabsmester i specialområdet fra BU MET inden for samme tidsramme.
 • Studer i Boston, som konsekvent er bedømt som den bedste studentby i USA
 • Tilmelde dig i BU METs online masters program, rangeret i top 10 i nationen i 2017 af US News

LSB studerende optaget til graden Pathway programmet vil gennemføre i alt otte BU MET-kurser, hvoraf seks vil blive afsluttet online, mens de deltager i ansigt til ansigt-MBA-klasser i Luxembourg. I slutningen af LSB MBA-programmet, vil de studerende tage de sidste to krævede BU MET kurser i løbet af en seks ugers sommer session på campus i Boston, Massachusetts.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra Luxembourg School Of Business »

Senest opdateret November 18, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019