Om

I samarbejde med Boston Metropolitan College (BU MET) har Luxembourg School Of Business ( LSB ) designet et nyt program, der gør det muligt for studerende, der er berettiget til at tjene både en MBA hos LSB og en videnskabsmester på BU MET. Ved at kombinere LSB MBA med BU MET mastergraden, kan du erhverve et mere specialiseret kompetenceniveau inden for et bestemt interesseområde, herunder projektledelse, risikostyring af virksomheder og global marketing management. Studerende indskrevet i dette program vil have mulighed for at gennemføre begge uddannelser samtidigt.

Denne mulighed er designet til fagfolk, der har en passion for markedsføring og ønsker at dykke dybt ind i dette felt for at erhverve bredere viden og forståelse om markedsundersøgelser, beslutningstagning og avancerede marketingteknikker, der er nødvendige for at udmærke sig i et globalt marketingfelt. Studerende, der gennemfører kandidatuddannelsen i Global Marketing Management, vil kunne demonstrere:

  • En forståelse for kritisk og innovativ tænkning, et perspektiv på global forretning, færdigheder i forbedret kommunikations- og projektledelse samt de tekniske værktøjer og teknikker, der er nødvendige for beslutningstagning i virksomhederne.
  • En forståelse for de unikke aspekter af forskellige regioner i verden og hvordan de er positioneret for globale markeder
  • De færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre markedsundersøgelser for at vurdere kundebehov såvel som virksomhedens evne til at imødekomme disse behov gennem udvikling af nye produkter
  • Specifikke marketingkompetencer og marketingbegreber, såsom social media marketing, omdømmehåndtering og dataanalyse, der kan hjælpe med at opdatere marketingaktiviteter, ud over de færdigheder og evner, der er nødvendige for at operere globalt

Praktisk forståelse af branding, prismodeller og kommunikation som de vedrører globale markeder

Weekend-MBA-programmet giver dig mulighed for konstant at reflektere over og forbedre dit daglige arbejde.

  • Teorien hjælper med at få mening om ting, du har lært gennem din erhvervserfaring, ved at give dig grundlag og retningslinjer.
  • Vores innovative praksisorienterede undervisningsteknikker gør det nemt at overgå fra klasseværelset til arbejdspladsen. Hver klasse vil give dig takeaways, læring der kan anvendes direkte, og dermed forbedre din ydeevne på arbejdspladsen.
  • Derudover vil det styrke dig og give dig den tillid, du har brug for til at træffe vanskelige ledelsesmæssige beslutninger.

Hvorfor en dobbelt grad?

  • Tjen en MBA fra LSB og en videnskabsmester i specialområdet fra BU MET inden for samme tidsramme.
  • Studer i Boston, som konsekvent er bedømt som den bedste studentby i USA
  • Tilmelde dig i BU METs online masters program, rangeret i top 10 i nationen i 2017 af US News

LSB studerende optaget til graden Pathway programmet vil gennemføre i alt otte BU MET-kurser, hvoraf seks vil blive afsluttet online, mens de deltager i ansigt til ansigt-MBA-klasser i Luxembourg. I slutningen af LSB MBA-programmet, vil de studerende tage de sidste to krævede BU MET kurser i løbet af en seks ugers sommer session på campus i Boston, Massachusetts.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra Luxembourg School Of Business »

Senest opdateret November 18, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019