MBA - MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION

Western National University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MBA - MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION

Western National University

Hvis eleverne ansøger om den 27. august startdato, modtager de op til 50% i stipendier afhængigt af deres ansøgning, CPE score osv.

PROGRAMBESKRIVELSE

Masters i Business Administration (MBA) uddannelsen forbereder enkeltpersoner til karriere i ledelsen. Mere specifikt har MBA-programmet til formål at give de studerende mulighed for at udvikle viden, evner, holdninger og forståelse af nøglekoncepter og færdigheder, som vil danne grundlag for, at vækst er kompetent og succesfuld ledere og ledere i erhvervslivet og samfundet. Dette fundament vil give værktøjer til kandidater til at søge ledende stillinger inden for forskellige brancher, herunder Banking, Informationsteknologi, Uddannelse, Produktion, Transport, Kommunikation, Byggeri og Detailhandel inden for Marketing, Strategi, Finans, Forskning og / eller Operationer til omdanne ny læring til højere indtjeningspotentiale.

Western National University s Masters of Business Administration program søger at udvikle personer, der kan fungere med held i øverste mellemledelse og øverste ledelse stillinger. Der lægges vægt på strategiske ledelseskoncepter og principper. MBA-programmet gør brug af nyere forskningsresultater, bruger komplekse datamodeller, understreger betydningen af ​​menneskelige relationer og integrerer strategiske ledelsesprocesser gennem et objektivt verdensbillede.

Metode med instruktioner er på stedet, forelæsningsbaseret og alle foredrag foregår på vores campus. Programmet er også tilgængeligt i fjernundervisning format. Til undervisning ved fjernundervisning kan eleverne gennemføre alle kurser, læsning, forsknings- og skrivebehov gennem præskriptive selvstændige uddannelser under fakultetets vejledning og vejledning.

ADGANGSKRAV

 1. Regelmæssig kandidat - En kandidat med en bachelorgrad fra en statsgodkendt eller regionalt eller nationalt akkrediteret institution.
 2. Overfør ansøgere - Ansøgere, der har optjent enheder fra et kandidatuddannelse i et beslægtet felt fra en statsgodkendt eller regionalt eller nationalt akkrediteret institution, kan overføre op til seks (6) semesterkreditter til Western National University College of Business med forbehold af evaluering af karakterer og kurser.

GRADUATIONSKRAV

For at modtage en MBA-grad skal eleverne gennemføre mindst 36 semesterkreditter af graduate credit med en kumulativ GPA på 3,0. I alt 6 semesterkreditter af kandidatarbejde afsluttet hos en anden statsgodkendt eller regionalt eller nationalt akkrediteret institution kan anvendes i denne grad. For studerende, der har en non-business bachelor hoved, vil Western National University tilbyde en en-dag forudsætning MBA workshop for at hjælpe eleverne til at forberede sig til MBA-programmet. Workshoppen dækker de grundlæggende begreber Business Math, Economic, Statistics og Managerial Marketing, Accounting og Finance. Ved afslutningen af ​​værkstedet vil der blive aflagt en bedømmelseseksamen for at sikre, at den studerende er parat til at gennemføre en kandidatuddannelse.

KERNEKRAV (27 KREDITTIDER)

 • BUS 500 Ledelse i Business 3 point
 • BUS 505 ledelsesøkonomi 3 point
 • BUS 515 Marketing Management 3 credits
 • BUS 520 Forretningsstrategi 3 point
 • BUS 530 Administration af informationssystemer
 • BUS 535 Ledelsesregnskab 3 credits
 • BUS 540 Organisatorisk adfærd og udvikling 3 point
 • BUS 550 Finansiel Ledelse 3 point
 • BUS 560 Capstone 3 credits

OMRÅDER AF KONCENTRATION (9 KREDITTIDER)

 • Generel ledelse
 • Økonomistyring
 • Health Care Management / Administration
 • International forretning
 • Marketing
 • Organisationsstyring
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret July 1, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
- 400 USD pr. Kredit
Information
Deadline
Kontakt skolen
You can enroll for admissions anytime during the year.
Locations
USA - Irvine, California
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
You can enroll for admissions anytime during the year.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Irvine, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
You can enroll for admissions anytime during the year.
Slutdato Kontakt skolen