Master MBA i Business Administration og Management af EUDE Business School har som hovedformål at forberede dig som leder til at indtage stillinger med større ansvar og at kende alle områder af virksomheden fra en global og opdateret vision. Ligeledes vil du få al den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at starte og lede dit eget projekt.

EUDE MBA- programmet giver dig mulighed for at kende og forstå alle områder af virksomhedsledelse med en global tilgang og fra virksomhedsledelse. En uddannelse designet og udarbejdet af ledere fra de bedste nationale og internationale virksomheder og tilpasset dine behov, giver vi dig mulighed for at gøre din MBA i online, fuldtid eller ledelsesform.

Med vores Master MBA i Business Administration og Management vil du få en vækst i din faglige udvikling og en arbejdsmarkedsforbedring på markedet . Takket være dens metodologi er vores program en propeller af din professionelle karriere, da året for EUDE MBA svarer til 8 års erhvervserfaring. Med dette vil du være i stand til at blive den perfekte professionelle, som virksomheder i øjeblikket leder efter.

114036_MBA2.jpeg

Kompetencer og faglige udgange af kandidaten i Business Administration og Management - MBA

At realisere vores Master MBA i Business Administration og Management i nogen af sine modaliteter vil du erhverve følgende faglige og personlige kompetencer :

  • Udfør opgaver af Senior Management.
  • Antag ansvar i udformningen og gennemførelsen af strategiske beslutninger.
  • Etabler, administrer og kontroller de vigtigste økonomiske elementer i virksomheden.
  • Strategisk styre arbejdshold på deres forskellige områder, samt forbedre og styre talentet hos organisationens medarbejdere.
  • Etabler og håndter implementeringen af forskellige markedsføringsstrategier og politikker tilpasset det nuværende globale, konkurrencedygtige og skiftende miljø med teknologisk støtte.
  • Udvikle opgaverne for integreret styring af kommunikation, kvalitet, ledelse af organisatorisk forandring og virksomhedskultur.

Derudover er EUDE Online MBA blevet anerkendt af de mest prestigefyldte placeringer i sektoren:

"MBA - Management og Business Management Online på EUDE Business School er blevet betragtet som en af de bedste MBA i verden i henhold til Ranking for Business Education af den økonomiske dagblad Financial Times."

Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi og ledelse - MBA

1. Selskabets ledelse og organisation

2. Virksomhedsstrategi

3. Human Resources Management

4. Marketing Management og Commercial Management

5. Finansiel forvaltning

6. Udenrigshandel

7. Operations, Logistics and Quality Management

8. Iværksætteri, teknologisk innovation og metoder til innovation

9. Direktiv effektivitet

10. Juridiske aspekter

11. Final Master Project

Masterprojektet (PFM) sigter mod den praktiske anvendelse af den viden og de værktøjer, som den studerende erhverver i løbet af programmet, til et iværksætterinitiativ eller til en væsentlig forbedring af en eksisterende forretningsaktivitet gennem udvikling af en forretningsplan o forretningsplan.

* PFM er kun obligatorisk for ansigt til ansigt modaliteter.

Master i erhvervsøkonomi og ledelse - MBA

Arbejdsmetoden udviklet i EUDE Business School, der anvendes i vores Master MBA i Business Administration og Management er baseret på Case Method. En yderst praktisk træning er det bedste grundlag for den studerende at erhverve den viden, færdigheder og erfaringer, som virksomheden har brug for. Sagerne udviklet inden for hvert område af viden er succeshistorier, der giver eleven en bred margin for analyse og diskussion.

Klasseværelset med små grupper eller EUDE Virtual Campus, en førende europæisk platform , vil være de mest hensigtsmæssige fora, så eleverne kan dele deres meninger og refleksioner om hvert dokument.

Pensum er udarbejdet under ledelse og rådgivning fra førende virksomheder inden for sektoren samt et fakultet bestående af ledere og tidligere direktører for multinationale og nationale virksomheder (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé eller Drommer Consulting) .

I slutningen af programmet skal den studerende levere og forsvare sit Final Master Project *. PFM * er en forretningsplan, rigtig eller simuleret, hvor den studerende skal have anvendt alle de opnåede viden og værktøjer.

I løbet af programmets løbetid vil den studerende have en personlig vejledning og en kontinuerlig tilbagemelding fra lærerne, hvilket gør det muligt for den studerende til enhver tid at kende deres forbedrings- og styrkepunkter.

* PFM er obligatorisk for studerende i ansigt til ansigtstilstand. Resten af modaliteterne er undtaget fra dette krav, undtagen de studerende, der har valgt kandidat til adgang til den officielle grad.

Program undervist i:
Spansk
Senest opdateret June 17, 2019
Dette kursus er Online, Campusbaseret, Online og campus kombineret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1500 timer
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date

MBA + RRHH - España

MBA + PDDI

MBA con + de 10 especializaciones