MBA Klinisk Research Management

IUBH University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MBA Klinisk Research Management

IUBH University of Applied Sciences

Udvid din ekspertise, mens du arbejder

I samarbejde med PAREXEL International tilbyder IUBH nu et helt nyt MBA-program "Clinical Research Management".

Denne 6-årige professionelle certificering bruger blended og onsite læring med industri eksperter fra PAREXEL International. Postgraduate Certificate in Clinical Research Management giver dybdegående viden og indsigt i den kliniske forskningsindustri, fra stofforskning til lovkrav og datahåndtering. Vores program blander teori med praksis og bruger autentiske casestudier til at sikre effektiv læring og øjeblikkelig anvendelse på arbejdspladsen. Kandidater er kvalificeret til farmaceutisk og medicinsk forskning service management.

Fakta

Hvad er de professionelle udsigter som klinisk forskningschef?

Kliniske forskningsledere er ansvarlige for at organisere, koordinere og gennemføre kliniske forsøg samt samarbejde med eksterne kunder, udvalg og officielle partnere. Farmaceutisk og medicinsk forskning er en industri af høj økonomisk betydning, samtidig med at den er stærkt reguleret. Derfor skaber det en høj efterspørgsel fra eksperter, der kombinerer en farmaceutisk baggrund med mikro- og makroøkonomiske kompetencer.

MBA-programmet Clinical Research Management giver interessante karrieremuligheder på indgangs- og ledelsesniveauer for en forskelligartet målgruppe:

  • Fremtidige ledende ledere inden for lægemiddel- eller medicinsk service
  • Biologer eller er videnskabsmænd, der ønsker at specialisere sig på dette område eller stræbe efter en ledelse i ledelsen
  • Farmaceutiske eller medicinske fagfolk, der stræber efter at uddybe deres viden inden for farmaceutisk forskning og serviceforvaltning

Fjernundervisning MBA på IUBH forbereder dig perfekt til din rolle som leder - ved at give den nyeste viden, fremhæve praktisk anvendelse og fokusere på klare mål. De deltagende dele af kurset arrangeret af PAREXEL International giver dig mulighed for at anvende kursusindholdet direkte i virksomhedens virkelige sammenhæng.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 8, 2018
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
6 semestre
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Bad Honnef, North Rhine-Westphalia
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tyskland - Bad Honnef, North Rhine-Westphalia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen