Udvid din ekspertise, mens du arbejder

I samarbejde med PAREXEL International tilbyder IUBH nu et helt nyt MBA-program "Clinical Research Management".

Denne 6-årige professionelle certificering bruger blended og onsite læring med industri eksperter fra PAREXEL International. Postgraduate Certificate in Clinical Research Management giver dybdegående viden og indsigt i den kliniske forskningsindustri, fra stofforskning til regulatoriske krav og datahåndtering. Vores program blander teori med praksis og bruger autentiske casestudier for at sikre effektiv læring og øjeblikkelig anvendelse på arbejdspladsen. Kandidater er kvalificeret til farmaceutisk og medicinsk forskning service management.

Fakta

Hvad er de professionelle udsigter som klinisk forskningschef?

Kliniske forskningsledere er ansvarlige for at organisere, koordinere og gennemføre kliniske forsøg samt samarbejde med eksterne kunder, udvalg og officielle partnere. Farmaceutisk og medicinsk forskning er en industri med stor økonomisk betydning, samtidig med at den er stærkt reguleret. Derfor skaber det stor efterspørgsel efter eksperter, der kombinerer en farmaceutisk baggrund med mikro- og makroøkonomiske kompetencer.

MBA-programmet Clinical Research Management giver interessante karrieremuligheder på indgangs- og ledelsesniveauer for en forskelligartet målgruppe:

  • Fremtidige ledende ledere inden for lægemiddel- eller medicinsk service
  • Biologer eller er videnskabsmænd, der ønsker at specialisere sig på dette område eller aspire til en ledelse i ledelsen
  • Farmaceutiske eller medicinske fagfolk, der stræber efter at uddybe deres viden inden for farmaceutisk forskning og serviceforvaltning

Fjernundervisning MBA på IUBH forbereder dig perfekt til din rolle som leder - ved at give den nyeste viden, fremhæve praktisk anvendelse og fokusere på klare mål. De deltagende dele af kurset arrangeret af PAREXEL International giver dig mulighed for at anvende kursusindholdet direkte i virksomhedens virkelige sammenhæng.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra IUBH University of Applied Sciences »

Senest opdateret April 6, 2019
Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
6 semestre
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019